سلام.
مشکلاتی که از دست افراد خارج هست (از جمله مشکلات اینترنت و برق و ...) که جای بحث نداره و اگر کاربر یا صاحب کار درک این مورد رو نداشته باشند، نیازی هم به توضیح دادن به ایشان نیست و بهتر هست انرژی خودتون رو به جای صرف کردن برای توضیح به این افراد، صرف پیدا کردن یک شغل جدید کنید و این بار دقت بیشتری داشته باشید که صاحب کار شما از نداشتن یک مورد زجر نکشه، درک متقابل!
اما بعضی کاربران هستند که -در کل- شما رو برای همه چیز مسول می دونند، من هم در اوایل کار به سعی می کردم به این افراد توضیح بدم و متعقاعدشون کنم که این روش و روحیه مناسب این رشته نیست ولی پس از مدتی متوجه شدم که این حرف هاشون رو در ایمیل/تیکت کاملاً نادیده بگیرم و فقط به نکته مهم اشاره شده در تیکت بپردازم که معمولاً جوابش یک یا دو خط هست و با این کار به اون اشخاص بفهمونم که این کارشون فقط خودشون رو خسته می کنه و در کل -هیچ- تاثیری روی ما یا رویه کاری ما نداره (البته در صورت وارد نبودن اعتراض و غیر منطقی بودن حرف ها).
اما در نهایت برای شما آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم شما هم از نعمت "درک متقابل" برخوردار بشید (هم مشتریانتون با شما و هم صاحب کارتون با شما).
با تشکر.