-
October 4th, 2009, 23:39
شکایت از شرکت هاستینگ
سلام من از این شرکت هاست گرفتم به مدت 5 ماه بعد یهو تمام دیتا ما پاک شد irdrupal.org
کسی میدونه شرایط شکایت چطوریه یا آدرس میدیت سایت رو داره کسی؟؟؟
اسمش علی موسوی هست
من یک فروم یا فروشگاه و یک سیستم تبلیغات کلیکی با 8000 تا عضو داشتم که بعد از پاک شدن ایشون هیچ گونه مسولیتی رو قبول نکرده
-
-
October 4th, 2009 23:39
# ADS
-
October 5th, 2009, 15:09
عضو انجمن
پاسخ : شکایت از شرکت هاستینگ
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
تعداد تشکر ها ازKambiz به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2009, 15:27
كامبيز جان بازم به دردسرش نميارزه.
هيچكدوم از ماها قاضي نيستيم كه بتونيم حق رو بگيريم. حق كسي هم ضايع بشه ميشه حق الناس....
بيخيال اون بخش بشيد. اينقدم تو گفتگو آزاد و متفرقه و اينا اينجور تاپيك ها نزنن دوستان.
-
-
October 5th, 2009, 15:57
متاسفانه تو ساپورت سیستم دروپال هم خیلی ضعیف هستن
-
تعداد تشکر ها از tak407 به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2009, 18:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Sajad
كامبيز جان بازم به دردسرش نميارزه.
هيچكدوم از ماها قاضي نيستيم كه بتونيم حق رو بگيريم. حق كسي هم ضايع بشه ميشه حق الناس....
بيخيال اون بخش بشيد. اينقدم تو گفتگو آزاد و متفرقه و اينا اينجور تاپيك ها نزنن دوستان.
nemishe khob
bayad jaee bashe taraf betone bege chi shode
be nazar man agar ye karbar ke hosting nadare vali sar reshte dare to in kara ya kasi ke khodesh
dard keshide hast
ro
bezarid
masol bakhsh shekayat
fekr khobie az nazar man
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
October 5th, 2009, 19:12
دوستاني كه صفحه كليد فارسي ندارن لطف كنن از صفحه كليداي مجازي آنلاين استفاده كنند. كم كم داره باب ميشه همه فينگليش بنويسند كه اينم خلاف قوانينه...
اون كسي كه بشه مسئول بخش بايد دردسرهاي زيادي هم بكشه.
من زموني خواستم مسئوليتش رو به عهده بگيرم اما وقتي فكرشو ميكنم كه چقد دردسر داره بيخيال ميشم.
-
-
October 5th, 2009, 19:15
عضو دائم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
-
October 5th, 2009, 19:24
-
تعداد تشکر ها از Sajad به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2009, 19:28
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Sajad
اولا كه سيب هاستينگ نه و سيبينگ. دوما دلخوري از كسي قرار نيست تو تذكر دادن دخالتي داشته باشه

بهر حال هر جوري هست نظم انجمن رو با فينگليش نوشتن نبايد بهم بزنيم.
لطف كنيد در اين مورد ديگه پستي نزنيد كه اسپم حساب نشه. كار درست رو انجام بديد و به بحث تاپيك بپردازيد.
حالا اين دوستمون چرا تاپيكش رو توي بخش معرفي هاستينگ زده

حمل بر اسپم نشه خواسته یه شرکت رو معرفی کنه که زده سایتش رو داغون کرده
مصطفی چمران
-
-
October 5th, 2009, 21:04
من اولین بار که با آقای موسوی تماس داشتم برای خرید گفتند ما هفته ای یک بار بک آپ میگیریم اما برای خودمان است
خوب این هفته ای یکبار کجاست من رو سایتم 1 سال زحمت کشیدم از اول میگفتین بک آپ نمیگیرید تا ما هم هاست نخریم
-
-
October 5th, 2009, 21:17

نوشته اصلی توسط
alimosavi
آقایونون مثل اینکه می خوایند بچکولونی . این آقایی که پست داده خوبه همه چی براش توضیح داده شده . و فهمیده خودش باید می گرفته . باز ولکن نیست . حرف چند نفر که با تو کار کردند پی سی جی درسته واقعا یه بچه ای .
نکنه اگر راهی بود ما میومدیم سایت خودمون که 200 برابر سایت تو ارزش داره رو همینجوری بزاریم .
ما هم تو همین مشکل با دیتاسنتر گیر کردیم که یک غلطی کردند و سرور های ما ( همراه بک آپ) رو ترمینیت کردند و الانم توش گیر کردند و نمی تونند کاری کنند .
ما قضیه رو داریم پیگیری می کنیم . اطلاعات رو نمی شه کاری کرد ولی شاید شکایت ما به نتیجه برسه که باید بره دادگاه . سر ندونم کاری دیتاسنتر این مشکل پیش اومده و من هم نمی خوام فعلا بیان کنم چون درصد خیلی ضعیفی هنوز امید درست شده می ره .
این اشتباه من بود که حرف سیو کار یا همون امیر ارصلان رو گوش دادم
آمار من از نظر تغییر سرور زیاد نشده اگرم زیاد شده به خاطر تبلبغات فروشگاه و سیستم تبلبغات کلیکی بوده که به نابودی و ضرر چند صد هزارتومانی ما شده
آقای موسوی به خدا فقط به خاطر این که بقیه سایت ها هم خراب شده و احترام بهرام رو داشتم حرفی نزدم وگرنه ادرستو و شکایت قانونی میکردم
بهرام میدونه من تمامی برنامه هایی که تو سایتم نصب کردم همه دارای لیسانی و خریداری شده است برای همین هم سایت برای من خیلی ارزش داره سایت ما دارای 2 اسپانسر مالی بود که به دلیل بی توجهی شما پای من به دادگاه باز شده حالا وسط این ظرری که به من زدین من پول این اسپانسر ها رو از کجا بیارم
بعد من 2 گیگ دیتا رو چجوی دستی بک آپ بگیرم من که از نظر هزینه هیچ کوتاهی نکردم اگر بک آپ نمیگرفتی خوب میگفتین چرا ظرر بی توجه ی شما رو من باید بدم
-