نوشته اصلی توسط itjavani ای نامردا من که اومدم همتون در رفتین! نه صبحانه ای نه ناهاری نه شامی محسن یه روزی اومدی گرگان تلافی میکنم :دی نموندی دیگه . من ساعت سه رسیدم تو جیم زدی رفتی ترمینال آرژانتین. هنوز همون 5 هزار تومنه سر جیبم مونده هوا گرم تر بشه با اهل و عیال خدمت میرسیم ... نوشته اصلی توسط atilnic آخر یک ناهار به ما ندادی ای مرد بزرگ :دی خدایی ناهار ندادی یک سرویس دیگه بده یک شماره 80 رقمی بده تو یکی حرف ناهار نزن که با ترک ها دست به یکی کردید رفتید تک خوری
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان برای خرید کلیک کنید
نوشته اصلی توسط mohsen1 نموندی دیگه . من ساعت سه رسیدم تو جیم زدی رفتی ترمینال آرژانتین. هنوز همون 5 هزار تومنه سر جیبم مونده هوا گرم تر بشه با اهل و عیال خدمت میرسیم ... تو یکی حرف ناهار نزن که با ترک ها دست به یکی کردید رفتید تک خوری تو که ناهارخورده بودی حالا با اهل و عیال بیا اینجا غالت گذاشتم متوجه میشی من زود رفتم یا تو دیر اومدی! :دی
نوین سرور | هاست ایران | سرور مجازی ایران
mohsen1
نوشته اصلی توسط itjavani تو که ناهارخورده بودی حالا با اهل و عیال بیا اینجا غالت گذاشتم متوجه میشی من زود رفتم یا تو دیر اومدی! :دی محمد میگه خواستی بیای گرگان زنگ بزن قبلش که خونه نباشیم :دی
itjavani
نوشته اصلی توسط faranetwork محمد میگه خواستی بیای گرگان زنگ بزن قبلش که خونه نباشیم :دی TanQ خوب شد یادم انداختی ! اینم یادم رفته بود بگم! محسن حتما قبل از اومدن هماهنگ کن که خونه نباشیم!
نوشته اصلی توسط itjavani TanQ خوب شد یادم انداختی ! اینم یادم رفته بود بگم! محسن حتما قبل از اومدن هماهنگ کن که خونه نباشیم! آدرس خونت رو که ندارم. ولی هر وقت خواستم گیرت بیارم روش های فراوانی وجود داره خواستی امتحان کنیم ...
نوشته اصلی توسط mohsen1 آدرس خونت رو که ندارم. ولی هر وقت خواستم گیرت بیارم روش های فراوانی وجود داره خواستی امتحان کنیم ... شتر در خواب بیند پنبه دانه! آره محسن جون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن