نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: هاست امن و مطمئن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    232
    تشکر شده در
    150 پست

پیش فرض پاسخ : هاست امن و مطمئن

با سلام
    من هم ورود شما به کاربران securehost.ir را تبریک میگم.
    من خودم یک مدت تو همین فروم دنبال هاست امن و ایمن می گشتم که از طریق کاربر secure_host که تو همین فروم است با این مجموعه آشنا شدم . و وقتی عدمه فعالیت این کاربر را در فروم دیدم که در مورد امنیت سرور می باشد. تصمیم گرفتم بیشتر تحقیق کنم که بالاخره بعد از تحقیقات این سرویس دهنده را از لحاظ امنیتی قابل قبول دونستم و هاست خریداری نمودم.
    لینک مربوط به این کاربر
    نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    چون مزیت های این سرویس دهند زیاده اول مزیت هاشو می گم.
    ۱- امنیت : یکی از دغدغه های این مجموعه داشتن هاستی امن بوده و تمام تنظیمات امنیتی را بدرستی واقفند و انجام می دهند. البته این چیزی بوده که تو این مدتی که باهاشون کار کردم متوجه شدم.
    به عنوان مثال اگر بر روی وب سایت وب شلی آپلود شود . ابتدا به خود ادمین سایت اطلاع رسانی می شود و سپس وب سایت مسدود و پاکسازی می شود. و در تیکت مجزایی دلیل نفوذ و نحوه برطرف نمودن مشکل و patch نمودن باگ اطلاع رسانی می شود.
    ۲- سرعت : سرعت قابل قبولی داره مثل هاستینگ های دیگه
    ۳- پشتیبانی : از طریق ارسال تیکت می شه پشتیبانی خوبی گرفت . (‌اما آنلاین نه متاسفانه )

و اما معایب این سرویس دهنده :
    ۱- نداشتن پشتیبانی آنلاین
    ۲- مسدود نمودن وب سایت ها در هنگام نفوذ
    ۳- مسدود نمودن وب سایت هک شده بعد از اطلاع رسانی و وقت تعیین شده برای برطرف نمودن مشکل

تصمیم با خودتان
    با تشکر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    480
    تشکر شده در
    315 پست

پیش فرض پاسخ : هاست امن و مطمئن

نقل قول نوشته اصلی توسط VPS نمایش پست ها
    با سلام
    من هم ورود شما به کاربران securehost.ir را تبریک میگم.
    من خودم یک مدت تو همین فروم دنبال هاست امن و ایمن می گشتم که از طریق کاربر secure_host که تو همین فروم است با این مجموعه آشنا شدم . و وقتی عدمه فعالیت این کاربر را در فروم دیدم که در مورد امنیت سرور می باشد. تصمیم گرفتم بیشتر تحقیق کنم که بالاخره بعد از تحقیقات این سرویس دهنده را از لحاظ امنیتی قابل قبول دونستم و هاست خریداری نمودم.
    لینک مربوط به این کاربر
    نمایش مشخصات: secure_host - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
    چون مزیت های این سرویس دهند زیاده اول مزیت هاشو می گم.
    ۱- امنیت : یکی از دغدغه های این مجموعه داشتن هاستی امن بوده و تمام تنظیمات امنیتی را بدرستی واقفند و انجام می دهند. البته این چیزی بوده که تو این مدتی که باهاشون کار کردم متوجه شدم.
    به عنوان مثال اگر بر روی وب سایت وب شلی آپلود شود . ابتدا به خود ادمین سایت اطلاع رسانی می شود و سپس وب سایت مسدود و پاکسازی می شود. و در تیکت مجزایی دلیل نفوذ و نحوه برطرف نمودن مشکل و patch نمودن باگ اطلاع رسانی می شود.
    ۲- سرعت : سرعت قابل قبولی داره مثل هاستینگ های دیگه
    ۳- پشتیبانی : از طریق ارسال تیکت می شه پشتیبانی خوبی گرفت . (‌اما آنلاین نه متاسفانه )

و اما معایب این سرویس دهنده :
    ۱- نداشتن پشتیبانی آنلاین
    ۲- مسدود نمودن وب سایت ها در هنگام نفوذ
    ۳- مسدود نمودن وب سایت هک شده بعد از اطلاع رسانی و وقت تعیین شده برای برطرف نمودن مشکل

تصمیم با خودتان
    با تشکر
    با تشکر از vps عزیز که اطلاعات کاملتری در اختیارم قرار دادن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)