دوست من
تا وقتی که ما بگیم نمیشه خب طبیعتا نبایدم بشه ..
یادمه تو ایران همیشه فریاد بوده نمشه و ...
اما خوب ما تحقیقتای رو انجام دادیم
در حال حاضر طرحی رو داریم پیاده می کنیم که بزودی اعلام میشه ..
سعی داریم با ایجاد این طرح یک تغییراتی ایجاد کنیم که امیدواریم مورد توجه قرار بگیره
با تشکر
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
منم کاملا با شما موافق هستم باید این طوری باشه یعنی یه سایتی عین اتحادیه باشه که از بین خود اساتید انتخاب بشن و هر هاستینگ یا فروش وی پی اس که میاد در وحله اول به اون مجوز فروش بدن . در وحله دوم نظارت به قیمت هایی که نسبت به سروری که داره . یعنی یکی که سرور با مشخصات پایین داره .نباید قیمت رو بالا بزنه .. در صورت تخلف و گزارش از سمت فروشنده های دیگه و تایید تخلف اون شخص از سمت اتحادیه . برای مدت 1 ماه سایت مسدود بشه و هیچ گونه فروشی از سمت اون شخص نشه و بار دوم تخلف کنه به مدت 6 ماه سایت بسته و هیج گونه فروشی نداشته باشه . و بار سوم هم برای همیشه جواز فروش این شخص باطل بشه . حتی می تونیم خودمون یه قانونی بزاریم که اگه سایتی تخلف کرد حق اینو داشته باشیم که به ف-یترینگ یا سایتی رو که از اون هاستینگ گرفته باشه رو ببنده .
اگه دوستان و اساتید موافق این قضیه هستند و نظرشون رو بفرمایند . به قول یکی از دوستان عین طلا فروش ها باشیم . قیمتمون به روز باشه و کسی نتونه گرون بفروشه .
من این پیشنهادی که دادم . به نظر من خیلی خوبه حتی می تونیم مجوز اتحادیه مجازی فروش هاستینگ رو از چند جای معتبر دولتی بگیریم که کسی نتونه حرفی بزنه و تابع اون قانون باشه .
لطفا برای همایت از این پیشنهاد به این تاپیک کراحعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f118/36922/#post341246
---------
و یه خبر هم برای اساتید دارم
فروشنده هایی که بازار کار رو خراب کرده و قیمیت های پایین داده بودن ، بعد از شنیدن اوج قیمت ارز و مخصوصا دلار . جا زده و کلا کنار کشیدن
خبر های کنار کشیدنشون تا چند روز آینده یکی ، یکی به گوش خواهد رسید.
ویرایش توسط vps-baran.ir : December 21st, 2011 در ساعت 02:01
در نگاه اول شايد خواسته ياد شده به طنز بماند،اما متاسفانه طنز تلخي است كه ريشه در واقعيت دارد.هنوز دير زماني از هشدارهاي شديد رييس كل بانك مركزي به مردم نمي گذرد كه مي گفت وارد بازار ارز و سكه نشويد و اگر وارد اين بازار شديد و ضرر كرديد،جاي گلايه اي باقي نيست!
فقط يك تا دو ماه وقت كافي بود تا ثابت شود كساني كه توصيه هاي آقاي رييس كل را بعنوان عاليترين مقام پولي كشور پذيرفتند،ضرر کردند و آنان كه گفته های رئیس را پشت گوش انداختند بردند و چه بردی هم کردند!
ظاهرا آقاي رييس كل بانك مركزي مشاور خوبي براي مردم نبوده است و هر كس بر عكس توصيه هاي او عمل كرده است،تصميميش توام با موفقيت بوده است!
چه اتفاقي در بازار افتاده است و چرا سياستهاي بانك مركزي براي تعديل و آرام كردن بازارها اين چنين با شكست هاي فاحش و پي در پي مواجه مي شود؟آيا بانك مركزي به نمايندگي از دولت به دلالي رو آورده و با تيره و تار كردن بازار، به سودورزي رو آورده است يا عوامل پيدا و پنهان ديگري در كار است؟
خبرآنلاین - هر کس به حرف های آقای رئیس گوش نکرد ، برنده شد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)