نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 259

موضوع: فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن reza115 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    1,175
    تشکر شده در
    833 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

همونطور که قبلا گفتم سرورها کیفیت واقعا خوبی دارند و این دلیلی شد که یکی از سرورها رو برای کارهای خودم انتخاب کنم

حالا اگر کسی سرور رو بخواد بخره مطمئن باشه که به قیمت عرف بازار تمدید خواهیم کرد

خریدار سرور جدید فقط صاحب سرور نمیشه بلکه چندین مشتری ثابت رو هم جذب میکنه !
    با هزار تومان هم میتوانید اثر بخش باشید

لطفا 1 هزار تومان عیدی بدین !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    521
    تشکر شده در
    174 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط reza115 نمایش پست ها
    همونطور که قبلا گفتم سرورها کیفیت واقعا خوبی دارند و این دلیلی شد که یکی از سرورها رو برای کارهای خودم انتخاب کنم

حالا اگر کسی سرور رو بخواد بخره مطمئن باشه که به قیمت عرف بازار تمدید خواهیم کرد

خریدار سرور جدید فقط صاحب سرور نمیشه بلکه چندین مشتری ثابت رو هم جذب میکنه !
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    مشکل با بدهی ایشون هست وگرنه از لحاظ خریدن سرور که مشکلی نیست. ایشون بدهی رو صاف کنن مشکل برطرف میشه.
    بدهی برای چه؟ شما می تونید 484 دلار بدهید و سرور ها رو از ساسپند در بیارید که یکیشون تاریخ تمدید بعدیش می شه 5 میلادی و بعدی 18 میلادی ماه بعد
    چون بنده برای سرور اول وقت گرفته بودم،فکر کنم اگه سرور کامل خریده بشه دیگه نیاز به بدهی نباشه

بله ، برای این سرور یعنی فاجعه ، کسی می تونه با این قیمت سرویس بده که حداقل پورت 2 و رم 48 گیگ به بالا داشته باشه تا هم کیفیت حفط بشه هم تعداد بالا بتونه بفروشه و ضرر نکنه
    خوب با این سرور مشخصه که ضرر خواهد کرد:
    بینید اگه روی 20 گیگ رم همش رو رم 256 بدن ماهی 3900
    میشه حداکثر 80 تا سرور (چطور 95 تا فروختن خدا میدونه)
    80*3900 = 312000 تومان
    در حالی که شارژ سرور ایشون بالای 500.000 تومان هست
    شوکه شدیم رفت !!!
    یعنی خودتون این مورد رو حساب نکرده بودید دکتر ؟
    قیمت ها رو در ابتدا ملاحضه کنید
    زمانی شد که رم 1 رو می فروختند 14 تومن همه مجبور شدند قیمت رو پایین بیارند بخصوص من که تازه شروع کرده بودم

اینم عکس حساب کتاب ما
    http://up8.iranblog.com/images/do0nb3jmuedjer91uqd.jpg

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dr.saeed نمایش پست ها
    بدهی برای چه؟ شما می تونید 484 دلار بدهید و سرور ها رو از ساسپند در بیارید که یکیشون تاریخ تمدید بعدیش می شه 5 میلادی و بعدی 18 میلادی ماه بعد
    چون بنده برای سرور اول وقت گرفته بودم،فکر کنم اگه سرور کامل خریده بشه دیگه نیاز به بدهی نباشه

قیمت ها رو در ابتدا ملاحضه کنید
    زمانی شد که رم 1 رو می فروختند 14 تومن همه مجبور شدند قیمت رو پایین بیارند بخصوص من که تازه شروع کرده بودم

اینم عکس حساب کتاب ما
    http://up8.iranblog.com/images/do0nb3jmuedjer91uqd.jpg
    فردی که میاد همچین آفری میده باید پشتیبانه قوی مالی ، دانش فنی کافی داشته باشه! وقتی امثال ما میان قیمت پایین آفر میدند شما فکرنکنید که زیرر قیمت ما سرویس بدید یعنی برد کردید ! ابتدا باید در نظر بگیرید چرا این هزینه اومده پایین؟!سرورهای ما کولو میباشد و همینطور با توجه به روابط مناسب با برخی دیتاسنترها سروری با 4 برابر مشخصات سرور شما ما با قیمت که شماخرید کردید خرید میکنیم!هزینه های تغییر سیستم عامل و پشتیبانی نیز از سرویس کسر شده تا به این هزینه تونستیم برسیم!پس کسی شما مجبور نکرد قیمتتو بیاری پایین!عدم کسب اطلاعات لازم این امر رو بوجود آورد!
    مشخصات فروش تعداد جز به جز وی پی اس هاتون رو برای بنده ارسال کنید و یا با بنده در تماس باشید در صورتی که شرایط مناسب بود شاید تونستیم کمکتون کنیم

4. تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)