خدارو شکر که اومدی. داشتم دید بدی نسبت بهت پیدا میکردم.
من خوشبختانه سرویسی از این ماجراها نداشتم. ولی خیلی پیگیر این تاپیک بودم.
آقایونی که پولتون به باد رفته. آقایونی که هزارو یک تهمت زدید. بله حق دارید. عصبانی هستید. شماها هم پولتونو با زور و زحمت جور کرده بودید. از صد جا قرض کرده بودید. ولی خداییش، خدا وکیلی کدوم د ز د میاد اینجوری جواب مالباختشو میده؟ ها؟
اصلا به فرض باز هم ایشون داره فیلم بازی میکنه. خداییش منکه تا حالا ندیدم کسی واقعا قصدش د ز دی باشه و بیاد اینجوری جواب بده! شاید بگید حالا فهمیده میخواید شکایت کنید برگشته. نه مطمئن باشید ایشون خودش بهتر از همه میدونه چه مدارکی پیش مشتریاش داره و به راحتی هم گیر میفته. پس اینطور نیست.
دوستان. عزیزان. میدونم تحت فشار هستید. نه تنها از طرف خودتون بلکه از طرف دهها و بلکه صدها نفر. باید جونتون بالا بیاد تا بتونید این پول از دست رفته رو جور کنید. همه اینا رو میدونم. ولی خدا وکیلی. یه لحظه خوب دقت کنید. این بنده خدا یکی هست مثل خودمون. یکی که اشتباه کرده. تجربش کم بوده و نتونسته درست کار کنه. به یه دامی افتاده که صدها نفر دیگرو متضرر کرده. ولی آیا نه اینکه اومده ابراز پشیمونی می کنه؟ نیومده میگه پای همه چیز هستم؟ نیومده میگه همشو جبران می کنم؟
وقتی کسی توی یه راهی قدم میزاره و توی اون راه درمونده میشه (ابن السبیل) همه جمع میشن یه جوری کمکش کنن. بلکه بتونن اونو نجات بدن. نه اینکه بزنی پشت کلش و بگی "بگذار بیفتد و بیند سزای خویش!"
والا اگه پولی داشتم حتما میزاشتم که بتونم کمکی بکنم. ولی پول ندارم، شر نمیرسونم دیگه.
بابا اینم یه انسانه. که اشتباه کرده. داره داد میزنه میگه من اشتباه کردم. مثل همه انسانهای روی کره زمین. مثل من. مثل تو. مثل داداشت. مثل پدرمادرت. مثل همه.
یه فکری بردارید. کمکی چیزی بکنید. نمیگم کمک مالی. کمک از هر طریقی. یه نفر مورد اعتماد پیدا بشه و کارها رو همش بزارید به عهده اون (که خب ظاهرا آقا sajad) هستند.
خواهش می کنم ازتون.
خواهش میکنم
اگه خدا رو نمیشناسی،
.
.
اگه دین نداری،
.
.
اگه ایمون نداری،
.
.
حداقل وجدان داشته باشید...