جناب شریفی:
بنده امروز بهتون پی ام دادم و گفتم یوزر من رو در پورتال باز کنید تا با جناب سجاد مشکل رو حل کنیم و جواب کاربران رو بدهیم یا خیر؟شما چطور باهام صحبت کردی؟
مگه نگفتم به عزیزترین کسم قسم در اولین فرصت پولت رو جور می کنم و بک می دهم یا نه؟
جناب دلتا:
بنده عرض کردم کسی شکایت کنه من پاش هستم چون سر بی تجربگی ضربه خورد
به مولا قسم 56 هزار تومن از کل این پول ها واسم مونده که این 56 هزار تومن هم به سجاد گفتم می زنم به حساب که سرور شده حداقل یک هفته باز شه
دوستان سرور 1 که از تاریخ 05/طط/طط میلادی تا تاریخ 11/طط/طط میلادی ماه پیش خرید کرده بودند بل کل فقط یک نفر تمدید داشتیم که بقیرو تذکر دادیم و کسی تمدید نکرد
ای خدا خودت شاهدی چند نفر خواستند خرید کنند گفتم سرویس نمی دهیم تا فلان روز که طرف نیاد بخره
ای خدا خودت شاهدی زنگ زدند واسه تمدید گفتم تمدید نکنید چون ممکنه نتونم سرور رو تمدید کنم
من دز دم؟من کلاه بردارم؟آره هستم چون اگه نبودم این همه پول نمی خوردم!خودتون فقط بشینید حساب کنید ببینید برام سود بوده یا نه فقط خودتون حساب کنید
من خودم اینقدر ناراحتم که پیش یکی از همکارنمون واقعا کوچکیش شدم یعنی واقعا پیشش خجالت کشیدم که دردو دل کردم
بخدا قسم نه بابا نه نه داریم که بهمون پول بده نه چیزی
خواستیم کاری رو شروع کنیم در آمدی داشته باشیم خرج زندگیمون ، درسمون خرج روزیمون رو بده که اینجوری شده
هر چی می خواید بهم نسبت بدهید،من این متن هاتون رو می خونم به حدی شرمنده می شم که بخدا بقضم می گیره
بخدا تو همین انجمن کسائی بودند که بالای میلیون تومن دیدم پول خوردن و رفتند و طرف حتی یک بار نیومده جواب مشتری رو بده
بخدا خودم پای همه چیزش هستم و خواهم بود
شکایتی چیزی هست بگید تا پیگیری بشه
من وقتی ندارم کسی نمی تونه ازم بگیره و باید برم جائی که همه بهتر می دونید تا بدهیامو صاف کنم
چیزی ندارم بگم والله جز شرمندگی چیزی برام نمونده