-
December 15th, 2011, 20:13
عضو انجمن
پاسخ : همه چیز درمورد CloudFlare

نوشته اصلی توسط
amin885
اون مشکل اینکه ای پی افرادی از سایت بازدید میکنن رو عوض نکنه تا بشه فهمید هر بازدید کننده از کجا وارد سایت شده رو مکاتبه نمیکنید؟
این مشکل رو عرض میکنم
-
تعداد تشکر ها ازaghdaee به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2011 20:13
# ADS
-
December 15th, 2011, 20:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aghdaee
دوست عزیز به جای این همه مکاتبه و درگیر کردن ساپورت کلودفلیر یکم بخش knowledge base رو مطالعه بفرمایید بنده هم عرض کردم برای حل مشکل ای پی اون ماژول رو روی آپاچی نصب میکنید
در مورد دامین .ir هم چیزی داشتن ؟؟
-
تعداد تشکر ها ازMr_Parham به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2011, 20:35
عضو انجمن
روی سرور ما برا هاستینگ litespeed نصب کردیم . الان پیشنهاد میشه کدوم ماژول ها نصب بشه ؟
-
تعداد تشکر ها از okey به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2011, 22:38
عضو انجمن
فرقی نداره روی لایت اسپید هم باید جواب ده
-
تعداد تشکر ها ازaghdaee به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2011, 23:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aghdaee
فرقی نداره روی لایت اسپید هم باید جواب ده
سلام
خب تکلیف پلاگین های apache چی میشه ؟
و اینکه شما تست کردین رو Cpanel ? مثلا هر کسی اکانت هاست ایجاد کرد نخواد بره مراحل رو بره ؟ همین طور برا ساب دومین ؟
-
-
December 16th, 2011, 00:24

نوشته اصلی توسط
aghdaee
دوست عزیز به جای این همه مکاتبه و درگیر کردن ساپورت کلودفلیر یکم بخش knowledge base رو مطالعه بفرمایید بنده هم عرض کردم برای حل مشکل ای پی اون ماژول رو روی آپاچی نصب میکنید
میشه بفرمایید طریقه نصب ماژول روی آپاچی لینوکس چگونه است؟
ویرایش توسط amin885 : December 16th, 2011 در ساعت 00:38
-
تعداد تشکر ها از amin885 به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2011, 03:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
okey
سلام
خب تکلیف پلاگین های apache چی میشه ؟
و اینکه شما تست کردین رو Cpanel ? مثلا هر کسی اکانت هاست ایجاد کرد نخواد بره مراحل رو بره ؟ همین طور برا ساب دومین ؟
برای Apache نیست فقط، کلا سی پنل، هر وب سروری هم باشه فرقی نمیکنه (این جور گفتن)، ولی Nginx فکر کنم به مشکل بخوره اگر دستی نصب بشه چون با Cpanel درست integrate نمیشه !
هر کسی هم از تو سیپنلش می تونه با یک کلیک Cloud flare رو فعال کنه و لازم نیست دیگه اون چند مرحله رو توی سایشون طی کنه

نوشته اصلی توسط
amin885
میشه بفرمایید طریقه نصب ماژول روی آپاچی لینوکس چگونه است؟
توی سایتشون هست
-
تعداد تشکر ها ازMr_Parham به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2011, 09:12

نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
برای Apache نیست فقط، کلا سی پنل، هر وب سروری هم باشه فرقی نمیکنه (این جور گفتن)، ولی Nginx فکر کنم به مشکل بخوره اگر دستی نصب بشه چون با Cpanel درست integrate نمیشه !
هر کسی هم از تو سیپنلش می تونه با یک کلیک Cloud flare رو فعال کنه و لازم نیست دیگه اون چند مرحله رو توی سایشون طی کنه
توی سایتشون هست
بله هست اما فایل رو دانلود و آپلود کردم توی روت و دستوری رو که گفته شده دادم اما به نتجه ای نرسیدم برای همین گفتم دوستانی که در این کار هستن بخونن و بگن شکل درست فرمانش چی هست.
کد:
Description
Based on mod_remoteip.c, this apache extension will replace the remote_ip variable in user's logs with the correct remote_ip sent from CloudFlare. This also does authentication, only performing the switch for requests originating from 204.93.173.0/24 (by default).
Installation
# apxs2 -a -i -c mod_cloudflare.c
No further configuration is needed. However, if you wish to override the default values, the following directives are exposed:
CloudFlareRemoteIPHeader
This specifies the header which contains the original IP. Default:
CloudFlareRemoteIPHeader CF-Connecting-IP
CloudFlareRemoteIPTrusted*****
This is the IP range from which we will allow the CloudFlareRemoteIPHeader to be used from. Default:
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 204.93.240.0/24
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 204.93.177.0/24
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 204.93.173.0/24
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 199.27.128.0/21
CloudFlareRemoteIPTrusted***** 173.245.48.0/20
Note that on some Debian systems, you may have to add a LoadModule directive manually.
This should look like: LoadModule cloudflare_module /usr/lib/apache2/modules/mod_cloudflare.so
Replace /usr/lib/apache2/modules/mod_cloudflare.so with the path to mod_cloudflare.so on your system.
If you cannot find apxs or apxs2, on a Debian or Ubuntu distro you can install this tool with:
# apt-get install apache2-prefork-dev
Notes
If mod_cloudflare and mod_remoteip are enabled on the same web server, the server will crash if they both try to set the remote IP to a different value.
Enabling mod_cloudflare will not effect the performance of Apache in any noticeable manner. AB testing both over LAN and WAN show no equivalent numbers with and without mod_cloudflare.
If you like, you may also add the directive DenyAllButCloudFlare. This will result in all requests from IPs which are not in the CloudFlareRemoteIPTrusted***** range being denied with a status of 403.
-
تعداد تشکر ها از amin885 به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2011, 09:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
توی سایتشون هست
عالیه .
یعنی هر اکانتی که ساختیم به سی پنل کاربر مراجعه کنیم و مراحل رو داخل اون سی پنل انجام بدیم ؟
-
-
December 16th, 2011, 10:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
okey
عالیه .
یعنی هر اکانتی که ساختیم به سی پنل کاربر مراجعه کنیم و مراحل رو داخل اون سی پنل انجام بدیم ؟
این جوری که اونا گفتن بله، اگر یکی یک vps برای تست به من بده من اینا رو تست می کنم و نتیجشو میزارم !
-
تعداد تشکر ها از Mr_Parham به دلیل پست مفید