نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: فروش یک سایت دانلود نرم افزار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : فروش یک سایت دانلود نرم افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط operator نمایش پست ها
    من موندم جناب دلتا من سالی یک بار به این انجمن سر میزنم ولی هر جا پستهای شما رو دیدم یا تخریبی بوده یا اسپم
    فکر کنم یکبار توی تاپیک فروش وی پی اس یکی از دوستان هم همینکار رو کردید و ماشالله دوستمون هم جواب خوبی بهتون دادند
    من میتونم بپرسم کار شما چیه ؟ فضولی در کار مردم یا آیه یاس خوند در تاپیک های مختلف ؟
    من عذر میخوام که اینجوری صحبت میکنم ولی تنها نظری که جنابعالی توی پستتون داشتید تخریب بود و لازم بود این جواب
    من قبلا با خود شما در چند رابطه مشورت کردم و مشورتهای خوبی هم گرفتم ولی لطفا توی تاپیک من اسپم ندید
    مدیران این انجمن هم نمیدونم چطوره که شما رو تابحال مورد رحمت قرار ندادند :|
    مدیرا رو بیخیال خود شما خوبی؟ داداش من بد میکنم راهنماییت میکنم؟ خودت ببین هنوزم فقط میگن آدرس سایتت رو پ خ کن.تاپیک زیر رو ببین نمونه:
    http://www.webhostingtalk.ir/f41/35284/
    سایت به این خوبی رو فقط 100 تومان دارند میخرند.تازه آن هم پشیمون شدند!بعد مال شما رو چند میخوان بخرند؟وقتی برگردند بهت بگن 50 تومان میخریم اعصابت خورد میشه به علت بی احترامی به ارزش.. اینجا همه هاست فروش هستند.برای همینم بخش فروش سایت نداره..
    برو انجمن مجید آنلاین یا انجمن پرشین تولز یا انجمن های سرگرمی که همه میخوان سایت بگیرن و شروع کنند.اینم راهنمایی بود..اسمش رو میخوای بزاری فضولی به دل نگیر.
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)