نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: آیا ایجاد سایت فروش هاست/خدمات هاستینگ تو ایران بدون مجوز و پروانه رسمی قانونیه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    84
    تشکر تشکر شده 
    520
    تشکر شده در
    331 پست

پیش فرض پاسخ : آیا ایجاد سایت فروش هاست/خدمات هاستینگ تو ایران بدون مجوز و پروانه رسمی قانونیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط NovinServer نمایش پست ها
    ببخشید این سوال را می پرسم !
    این پاسخی که دادید بر اساس سند و مدرک یا تجربه بود ! یا اینکه حدس و گمان یا کسی به شما گفته است ؟
    چون من دنبال پاسخ قانونی و صحیح ان هستم !

امسال اردیبهشت ماه بود که یه سایتی لچ میکرد من ساسپنتش کردم تو قوانین سایتم بود یکبار با تعهد باز میکنیم بار دوم بار جریمه 20000 تومانی باز میکنیم بار سوم توقیف میکنیم.ایشون بار دوم هم ساعت 3 شب لچ کردن فکر کردن من نمیفهمم تو لاگ دیدم فردا صبحش ساسپنت کردمش با هزار منت که پول ندارمو اینا باز کردم بار سوم هم تکرار کرد یه روز جمعه ساسپنتش کردم و بک اپ دادم گفتم برو ...تیکت باران کگرد پولمو باید پس بدید من شکایت میکنم فلان میکنم و ...ایشون رفتو شکایت کرد همشهریم بود من اون موقع یادمه بخاطر بیماری عموم تهران بودم دادستان در اینطور موقع ها بعد از 3 بار اخطاریه تعقیب صادر میکنه...
    من وقتی بعد 1ماه برگشتم اخطارهارو دیدم و به دادگستری مراجعه کردم خودمو معرفی کردم و شرح حال دادم خلاصه دادگاه تشکیل شد و با ارائه مدارک قاضی پرونده منع تعقیب من رو صادر و اظهارات شاکی رو کذب واقع اعلام و ختم دادرسی رو اعلام کرد.

من نه مغازه داشتم نه شرکت ثبت شده داشتم نه سایتم ثبت شده بود.شما وقتی ازتون شکایتی میشه باید توانشو داشته باشید که از خودتون دفاع کنید اگر هم نتونستید باید خسارت وارده رو جبران کنید کسی کاریتون نداره که چرا اینکارو کردید مگر در شرایطی... که مثال میزنم براتون

فرض کنید شما بیمار هستید رفتید جایی یکی گفته میتونه مداوا کنه شمارو و بدون داشتن پروانه از نظام پزشکی شما رو معاینه و تجویز ناصحیح کرده و شما رو دچار مشکل کرده که با شکایت مربوطه ایشون محکوم میشوند

2. تعداد تشکر ها ازm.hoseynpur به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)