امسال اردیبهشت ماه بود که یه سایتی لچ میکرد من ساسپنتش کردم تو قوانین سایتم بود یکبار با تعهد باز میکنیم بار دوم بار جریمه 20000 تومانی باز میکنیم بار سوم توقیف میکنیم.ایشون بار دوم هم ساعت 3 شب لچ کردن فکر کردن من نمیفهمم تو لاگ دیدم فردا صبحش ساسپنت کردمش با هزار منت که پول ندارمو اینا باز کردم بار سوم هم تکرار کرد یه روز جمعه ساسپنتش کردم و بک اپ دادم گفتم برو ...تیکت باران کگرد پولمو باید پس بدید من شکایت میکنم فلان میکنم و ...ایشون رفتو شکایت کرد همشهریم بود من اون موقع یادمه بخاطر بیماری عموم تهران بودم دادستان در اینطور موقع ها بعد از 3 بار اخطاریه تعقیب صادر میکنه...
من وقتی بعد 1ماه برگشتم اخطارهارو دیدم و به دادگستری مراجعه کردم خودمو معرفی کردم و شرح حال دادم خلاصه دادگاه تشکیل شد و با ارائه مدارک قاضی پرونده منع تعقیب من رو صادر و اظهارات شاکی رو کذب واقع اعلام و ختم دادرسی رو اعلام کرد.
من نه مغازه داشتم نه شرکت ثبت شده داشتم نه سایتم ثبت شده بود.شما وقتی ازتون شکایتی میشه باید توانشو داشته باشید که از خودتون دفاع کنید اگر هم نتونستید باید خسارت وارده رو جبران کنید کسی کاریتون نداره که چرا اینکارو کردید مگر در شرایطی... که مثال میزنم براتون
فرض کنید شما بیمار هستید رفتید جایی یکی گفته میتونه مداوا کنه شمارو و بدون داشتن پروانه از نظام پزشکی شما رو معاینه و تجویز ناصحیح کرده و شما رو دچار مشکل کرده که با شکایت مربوطه ایشون محکوم میشوند