سلام
اگه به صورت 6 ماهه و یا یک ساله از شما وی پی اس بگیریم ، این امکان وجود داره که با همین قیمت حساب کنید ؟
اگه جواب مثبت هست ، من از شما یک ماه برای تست بگیرم اگه سرویستون راضی کننده بود به صورت 6 و یا یک ساله ازتون سرویس میگیرم .
با تشکر
سلام
اگه به صورت 6 ماهه و یا یک ساله از شما وی پی اس بگیریم ، این امکان وجود داره که با همین قیمت حساب کنید ؟
اگه جواب مثبت هست ، من از شما یک ماه برای تست بگیرم اگه سرویستون راضی کننده بود به صورت 6 و یا یک ساله ازتون سرویس میگیرم .
با تشکر
متاسفانه تخفیف فقط شامل 3 ماه میشود.
موفق باشید
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
هر 500 گیگابایت اضافه 4000 تومان.
تحویل 1 الی 24 ساعت زمانبر خواهد بود.
ارادتمند
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
با سلام
هزینه ارتقا رم با هزینه ارتقا کامل سرویس به پکیج بعدی یکسان است و توصیه ما ارتقا کلی پکیج است.
در مورد پورت هم باید عرض کنم پورت اختصاصی اصلا وجود ندارد! هیچ جای دنیا شما نمیتوانید پیدا کنید که پورت اختصاصی به یک سرور ارائه شود! بطور مثال روی یک Rack که دارای Switch ده گیگابیتی است 42~48 سرور ارائه میشود! معمولا سوئیچ 10 گیگابیتی برای رک هایی استفاده میشود که پورت تمامی سرور های داخل رک یک گیگابیت است! اگر قرار بود بصورت اختصاصی شبکه تقسیم شود رک میبایستی دارای 42 گیگابیت عرض باند بود...
سوال شما را من به این صورت پاسخ میدهم:
نوع Sharing شبکه دیتاسنتر سینگل هاپ به گونه ای است که پورت در دسترس هر سرور در زمان های Peak و غیر Peak تقریبا یکسان است و از سرعت بسیار مناسبی در مقایسه با سایر دیتاسنتر ها برخوردار است.
بنده تا کنون از بیش از 20 دیتاسنتر سرویس داشتم و سینگل هاپ در بین آنها از بهترین شبکه و بهترین پایداری برخوردار بوده است.
قیمت سرور های سینگل هاپ به نسبت سایر دیتاسنتر هایی که همکاران در این انجمن استفاده میکنند بسیار بیشتر است و قطعا این هزینه بیشتر توسط ما به دلیل بالاتر بودن کیفیت این دیتاسنتر پرداخت میشود.
Cloud Computing, Dedicated Servers, Managed Hosting & Hybrid infrastructure as a service solutions
شما میتوانید قیمت های سینگل هاپ را بطور مثال با دیتاسنتر های زیر مقایسه کنید.
www.securedservers.com
Dedicated Servers - Dedicated Server Hosting - Linux Dedicated Servers - Windows Dedicated Servers
www.netrouting.nl
Hetzner Online AG
ارادتمند
حسین آبیلی نژاد
ویرایش توسط info_dlsong : December 9th, 2011 در ساعت 21:55
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)