نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: Vps ویندوز 2003

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    128
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : Vps ویندوز 2003

lاز همه ممنونم که وقت گذاشتن و جواب دادن.
    من چند تا سرور میخوام. الان یک سروری میخوام که روش سرویس چیز اون ان :D (سانسور ) راه بندازم.
    واسه این سرورم که هارد لازم ندارم یعنی زیاد لازم نیست. رم هم فکر کنم 512 جواب بده . ولی اساتید هم که تجربه بیشتری دارن یه نظری بدن.
    واسه پهنا هم زیاد مشتری ندارم ولی اگر به عنوان پهنای نا محدود بگیرم خیالم راحت میشه.
    من دوست دارم که از ibsng استفاده کنم ولی چون میخوام همزمان هم pptp و هم ُs00cks بدم . گفتم ویندوز باشه. اگر کسی بتونه این سرویس ها رو در لینوکس هم واسم اوکی کنه. که چه بهتر.
    قیمت هم هر چی کم باشه بهتره. دیگه آخرش تا 20 هزار در ماه باشه. کمتر باشه خیلی بهتره.
    اسم نمیگم ولی من از یکی سرویس گرفتم الان سرعت اینقدر کم شده که مشتریام نمیتونن از ... استفاده کنن.
    فقط لطفا سرویسی که میگین با سرعت بالا باشه در ضمن پشت سر هم نگه که سرور داره دی داس میشه و ...
    ویرایش توسط lo0ord : December 8th, 2011 در ساعت 01:18

2. تعداد تشکر ها از lo0ord به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

پیش فرض پاسخ : Vps ویندوز 2003

نقل قول نوشته اصلی توسط lo0ord نمایش پست ها
    lاز همه ممنونم که وقت گذاشتن و جواب دادن.
    من چند تا سرور میخوام. الان یک سروری میخوام که روش سرویس چیز اون ان :D (سانسور ) راه بندازم.
    واسه این سرورم که هارد لازم ندارم یعنی زیاد لازم نیست. رم هم فکر کنم 512 جواب بده . ولی اساتید هم که تجربه بیشتری دارن یه نظری بدن.
    واسه پهنا هم زیاد مشتری ندارم ولی اگر به عنوان پهنای نا محدود بگیرم خیالم راحت میشه.
    من دوست دارم که از ibsng استفاده کنم ولی چون میخوام همزمان هم pptp و هم ُs00cks بدم . گفتم ویندوز باشه. اگر کسی بتونه این سرویس ها رو در لینوکس هم واسم اوکی کنه. که چه بهتر.
    قیمت هم هر چی کم باشه بهتره. دیگه آخرش تا 20 هزار در ماه باشه. کمتر باشه خیلی بهتره.
    اسم نمیگم ولی من از یکی سرویس گرفتم الان سرعت اینقدر کم شده که مشتریام نمیتونن از ... استفاده کنن.
    فقط لطفا سرویسی که میگین با سرعت بالا باشه در ضمن پشت سر هم نگه که سرور داره دی داس میشه و ...
    با دروود و احترام
    دوست گرامی من،سرعت بعضی پروتوکل ها در این روز ها به شدت کم شده و این هیچ پیوندی با سرویس دهنده شما ندارد!
    Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
    since 2009

4. تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)