نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: درخواست سرور اختصاصی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    312
    تشکر شده در
    236 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور اختصاصی

خسته نباشید دوست عزیز خوشحالم که برای بیزینس خودت می جنگی و برای فروش جدید دست به هر کاری می زنی اما من معمولا برای مشاوره و راهنمایی کاربران کامنت زدم می تونید توی 218 کامنت من جستجو کنید.
    اما کافیست هر کس در اینترنت جستجو کند hetzner problems و hetzner support rate و hetzner servers quality و موارد مشابه و به سایت webhosttalking.com مراجعه شود. این جمله که من گفتم برای سرور هاستینگ مناسب نیست در کل فروم ها و مشاغل هاستینگ تایید شده و شما آدرس چند تا سایت معتبر رو بیارید که بعد از پینگ گرفتن مشخص شود از آلمان بوده.
    سایت هایی مثل ایستگاه و پیام سرا و نیاز روز و سایت خودم و ملت در امریکاست به دلیل پینگ و آپتایم و قیمت های مناسب.
    دیتاسنترهایی مانند کارونت سایت caro.net و سافت لیر softlayer و فونیکس و ........
    ضمنا در مورد خرید مستقیم و مشاوره درمورد خرید از هرکدام بطور مستقیم و نه واسطه ای در خدمت عموم هستم.
    ضمنا آقای برادر احتمالا مشتریان شما تجاری نیستند و صرفا یک سایت معمولی هاست کردند چند تا سایت درست و حسابی رو لینک کنید و منتظرم ببینم در هتزنر چه سایت هایی هاست شده....

---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

برای هاستینگ کارونت رو معرفی می کنم لطفا از سایت ایستگاه دات کام و پیام سرا پینگ بگیرید در کارو نت هست. قیمت هم عالی سرویس هاس مجازی و ددیکیت عالی و پینگ 100% قیمت هم کمتر از دیتاسنترهای مشابه شما بفرمائید برای vps و برای هاستینگ چه هزینه هایی می خواهید کنید.
    ضمنا هزینه نصب ندارد.

2. تعداد تشکر ها از tinavps به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)