خسته نباشید دوست عزیز خوشحالم که برای بیزینس خودت می جنگی و برای فروش جدید دست به هر کاری می زنی اما من معمولا برای مشاوره و راهنمایی کاربران کامنت زدم می تونید توی 218 کامنت من جستجو کنید.
اما کافیست هر کس در اینترنت جستجو کند hetzner problems و hetzner support rate و hetzner servers quality و موارد مشابه و به سایت webhosttalking.com مراجعه شود. این جمله که من گفتم برای سرور هاستینگ مناسب نیست در کل فروم ها و مشاغل هاستینگ تایید شده و شما آدرس چند تا سایت معتبر رو بیارید که بعد از پینگ گرفتن مشخص شود از آلمان بوده.
سایت هایی مثل ایستگاه و پیام سرا و نیاز روز و سایت خودم و ملت در امریکاست به دلیل پینگ و آپتایم و قیمت های مناسب.
دیتاسنترهایی مانند کارونت سایت caro.net و سافت لیر softlayer و فونیکس و ........
ضمنا در مورد خرید مستقیم و مشاوره درمورد خرید از هرکدام بطور مستقیم و نه واسطه ای در خدمت عموم هستم.
ضمنا آقای برادر احتمالا مشتریان شما تجاری نیستند و صرفا یک سایت معمولی هاست کردند چند تا سایت درست و حسابی رو لینک کنید و منتظرم ببینم در هتزنر چه سایت هایی هاست شده....
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
برای هاستینگ کارونت رو معرفی می کنم لطفا از سایت ایستگاه دات کام و پیام سرا پینگ بگیرید در کارو نت هست. قیمت هم عالی سرویس هاس مجازی و ددیکیت عالی و پینگ 100% قیمت هم کمتر از دیتاسنترهای مشابه شما بفرمائید برای vps و برای هاستینگ چه هزینه هایی می خواهید کنید.
ضمنا هزینه نصب ندارد.