-
November 30th, 2011, 03:40
پاسخ : ماژول پرداخت آنلاین زرین پال برای whmcs (دانلود)

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
من فکر می کنم شما ای دی زرین پالتون رو گذاشتید
باید کد درگاهی که از زرین پال بهتون میدهند رو قرار بدهید
-
-
November 30th, 2011 03:40
# ADS
-
November 30th, 2011, 15:44
عضو انجمن
من توی سایت زرین پال ثبت نام کردم . همه اطلاعات را ارسال کردم ...
و حالا اینجا پنل من زده
سطح تاييد کاربری: |
تاييد اوليه |
ولی کدی دریافت نکردم که استفاده کنم باید چیکار کنم
به گزینه دریافت کد اسان پرداخت هم میرم اینو میگه
شما اجازه دسترسی به این بخش را ندارید. لطفا نسبت به تاييد عضويت خود اقدام نماييد.
چیکار باید کنم
Telegram: mehdi_niromandan
-
-
November 30th, 2011, 16:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
من توی سایت زرین پال ثبت نام کردم . همه اطلاعات را ارسال کردم ...
و حالا اینجا پنل من زده
سطح تاييد کاربری: |
تاييد اوليه |
ولی کدی دریافت نکردم که استفاده کنم باید چیکار کنم
به گزینه دریافت کد اسان پرداخت هم میرم اینو میگه
شما اجازه دسترسی به این بخش را ندارید. لطفا نسبت به تاييد عضويت خود اقدام نماييد.
چیکار باید کنم
بعد ازثبت نام شما باید توی یه تیکت اسکن شناسنامه و کارت ملی تون رو بدید تا تایید نقره ای بشید
بعد هم افزودن حساب می زنید و اسکن عابر بانک می دید تا حساب تون تایید بشه
بعد در خواست درگاهمی دید که براتون مرچنت می دن
-
-
November 30th, 2011, 20:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dr.saeed
من فکر می کنم شما ای دی زرین پالتون رو گذاشتید
باید کد درگاهی که از زرین پال بهتون میدهند رو قرار بدهید
کد درگاه هم جایگزین کردم اما فرقی نکرد
-
-
November 30th, 2011, 22:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
کد درگاه هم جایگزین کردم اما فرقی نکرد
شما ip رو از چه طریق به دست آوردید؟ صفحه ای که داده بود رو آپلود کردید و سپس اجرا تا ip رو نشون بده؟
آدرس سایت رو بدید
-
-
December 7th, 2011, 00:57
عضو جدید
سلام نسخه بنده 4.5.1 و سرور 5.3 پی اچ پی اخرین اروری که بعداز پاک کردن و نصب مجدد گرفتم
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_FUNCTION in /home/telihost/public_html/whmcs/includes/nusoap/nusoap.php on line 360
تصور من اینه که این مازول با نسخه پی اچ پی بنده هماهنگ نیست جناب امیری در توضیحات ازمایشگاه فرمودند که اگر مشکلی بود تیکت بزنید و بارها در جاهای مختلف از مازول نویسی رایگان وغیره گفتند مشکل بنده کم لطفی ها و فراموش کردن وعده هامونه و تلاشم هم برای نپرداختن هزینه و دریافت خدمات رایگان نیست این نظر شخصی بندست تا استعدادهامونو برای اهداف اساسی و درخور استفاده کنیم و باهم و برای هم باشیم یادبگیزیم و یادبدیم از نحوه اموزش و یادگیری غربیها درس بگیریم و مدام نگیم اینجا ایرانه و این سوسول بازیها اینجا جواب نمیده و ..... خداشاهده که قصدم یه تلنگره و اینده روشن و موفقی برای زرین پال و کلیه عزیزان ارزو میکنم که تحققش نیازمند ایمان به خدا و تواناییهای نامحدود انسان و تعهد و برنامه ریزی و رفاقت جای رقابت .ببخشید که خارج از موضوع انجمن وقتتونو گرفتم .ممنون میشم اگر راه حل مشکل بنده رو محبت کنید یاعلی
-
-
December 7th, 2011, 02:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
manouchehr73
سلام نسخه بنده 4.5.1 و سرور 5.3 پی اچ پی اخرین اروری که بعداز پاک کردن و نصب مجدد گرفتم
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_FUNCTION in /home/telihost/public_html/whmcs/includes/nusoap/nusoap.php on line 360
تصور من اینه که این مازول با نسخه پی اچ پی بنده هماهنگ نیست جناب امیری در توضیحات ازمایشگاه فرمودند که اگر مشکلی بود تیکت بزنید و بارها در جاهای مختلف از مازول نویسی رایگان وغیره گفتند مشکل بنده کم لطفی ها و فراموش کردن وعده هامونه و تلاشم هم برای نپرداختن هزینه و دریافت خدمات رایگان نیست این نظر شخصی بندست تا استعدادهامونو برای اهداف اساسی و درخور استفاده کنیم و باهم و برای هم باشیم یادبگیزیم و یادبدیم از نحوه اموزش و یادگیری غربیها درس بگیریم و مدام نگیم اینجا ایرانه و این سوسول بازیها اینجا جواب نمیده و ..... خداشاهده که قصدم یه تلنگره و اینده روشن و موفقی برای زرین پال و کلیه عزیزان ارزو میکنم که تحققش نیازمند ایمان به خدا و تواناییهای نامحدود انسان و تعهد و برنامه ریزی و رفاقت جای رقابت .ببخشید که خارج از موضوع انجمن وقتتونو گرفتم .ممنون میشم اگر راه حل مشکل بنده رو محبت کنید یاعلی
من نسخه nusoap رو ننوشتم
ولی خوب شما فایل های توی پوشه lib فایل فشرده زیر رو جایگزین کنید
http://space.dl.sourceforge.net/proj...soap-0.9.5.zip
اگه درست نشد مشخصات بدین واستون چک میکنم
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2011, 06:03
عضو جدید
rn4j1m1 عزیز ممنون از محبتت این اروری که بعد از جایگزین کردن گرفتم شبیه همین ارور رو هم قبل از اینکه کلا پاک کنم و دوباره اکسترکت کنم داشتم دسترسی رو پ خ کردم .امیدوارم که حل بشه و اگر شد ممنون میشم دلیل مشکل رو بفرمایید البته تصور خودم همخونی نکردن نسخه نو سوپ و نسخه 5.3 phpانشالله محبتتو جبران کنم بنده از 10سالی که تایلند بودم چند سالی مدرس فلسفه و روانشناسی بودم دانشگاه abac بانکوک و ...مسلطم به انگلیسی و کمکی تو این زمینه نیاز بود دریغ نمیکنم یاعلی
Warning: include(./includes/nusoap/nusoap.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line 7
Warning: include(./includes/nusoap/nusoap.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line 7
Warning: include() [function.include]: Failed opening './includes/nusoap/nusoap.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line 7
Fatal error: Class 'nusoap_client' not found in /home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line 12
-
-
December 7th, 2011, 07:29
عضو دائم
s

نوشته اصلی توسط
manouchehr73
rn4j1m1 عزیز ممنون از محبتت این اروری که بعد از جایگزین کردن گرفتم شبیه همین ارور رو هم قبل از اینکه کلا پاک کنم و دوباره اکسترکت کنم داشتم دسترسی رو پ خ کردم .امیدوارم که حل بشه و اگر شد ممنون میشم دلیل مشکل رو بفرمایید البته تصور خودم همخونی نکردن نسخه نو سوپ و نسخه 5.3 phpانشالله محبتتو جبران کنم بنده از 10سالی که تایلند بودم چند سالی مدرس فلسفه و روانشناسی بودم دانشگاه abac بانکوک و ...مسلطم به انگلیسی و کمکی تو این زمینه نیاز بود دریغ نمیکنم یاعلی
Warning: include(./includes/nusoap/nusoap.php) [
function.include]: failed to open stream: No such file or directory in
/home/telihost/public_html/whmcs/zarinpal.php on line
7
Warning: include(./includes/nusoap/nusoap.php) [
function.include]: failed to open stream: No such file or directory in
7
Warning: include() [
function.include]: Failed opening './includes/nusoap/nusoap.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in
7
Fatal error: Class 'nusoap_client' not found in
12
مشکل حل شد
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2011, 22:34
عضو جدید
rn4j1m1 عزیز واقعا نمیدونم چطور تشکر کنم امیدوارم بتونم محبتتو جبران کنم خدارو شکر که مقدمات این اشنایی رو فراهم کرد بی تعارف میگم خوشحال میشم بتونم مفید فایده باشم و امری بود حتما در خدمت هستم بازهم ممنون یاعلی
-