شما که ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست باید دلیل بیاری نه ایشون ! عجب روزگاری شده اتهام می زنن بعد مدرکی ندارن میگن شما باید مدرک بیارین!
ولی میتونم از کسی که داره تو اینترنت چیزی میفروشه سوال کنم مدرکی بر معتبر بودن گفته هایتان ارئه دهید من اتهام میزم و خواهم زد که کد نویسی adonic کپی شده است و نمونه داره این کلا متعلق به شماست و شما باید ثابت کنی و خود را از این که کپی نکرده ای مبرا کنی نه من که نقد کننده شما و سیستم adonis دکتر داوری هستم
یه ماشین یا هرچیزی که میخوای بخری یا بفروشی بعد اینکه پسند شد (دیدن دمو) میگن سند بیار بخرمش یا قولنامه یا هرچی بلاخره نشون بده این چیز شما ارئه می دهید شناسنامه و دارای اصالت است و میشه به شما اعتماد کرد

یه برنامه نویس حق داره که از سیستمش دفاع کنه. برای سیستمش زحمت کشیده ، کد نوشته وقت گذاشته واسه همین دلش میسوزه یه مشت مفت خور بیان و از زحماتش سوء استفاده کنن. مطمئنم تا بحال یه صفحه تماس با ما هم نتونستی کدنویسی کنی وگرنه می فهمیدی که ضایع کردن حق برنامه نویس یعنی چی!
]
شما از واژه مفت خور استفاده کردین
دوست گرامی نمی دانم در چه جای میشه اسکریپت سند زد
و کجا تعیین میکنه سلامتی یه برنامه را
ولی
اینو با اطمینان بهتون میتون بگم شما هم باید یه خرج های برای همون سند شش دانگ میکردین ولی فکر میکنم که انجام ندادیم
باید پول خرج میکردین که نکردین
بنده و هیچ کس دیگه ای برای حضور در این مکان فرش قرمز پهن نکرده
نمی دونم من کجا گفتم من کدنویس هستم که شما داغ کردی

من وبلاگ نویس هستم اینو میتونم بهتون ثابت کنم

whmcs گزارش می کنه
این قصه پیگیری رو همه ملت حفظ کردن

این به شعور یوزر بر می گرده که درک کنه و ایشون هم درباره ساپورت محدودشون در اون ایام توضیحات لازم رو ارائه دادن
بله به چیز بسیار خوبی اشاره کردید شور فرد که بعدش هم همین گرد خاک بی مورد شما

راضی بودن / کردن امثال شما کار خدا هم نیست
من هیچ وقت با این چینین کسانی کار نمیکنم در ضمن راضی کردن در زمان های میشه گفت که کلای مورد نظر ایراد داره که باید طرف رو قانع کنید

شاید در فرهنگ لغت شما راضی کردن صحبت کردن در مورد محاسن سیستم باشه به قول معروف مخ بزنی

(تو ایران هم اگه چنین روالی می بود قطعا کار به کامنت و .. نمی کشید)
قانون مداری و احترام به قانون به هیج عنوان مصداق قانون فراری و بی احترامی به قانون نمیباشد

لطفا مدارک ارئه دهید
بامبول در نیارین سعی نکنین را راست را به سمت خود راست کنید بلکه خود را در راست قرار دهید

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط iranistar نمایش پست ها
آقای باستانی
کارشون درسته

این آقایی هم که غلط املایی داره بهتره غلطهاشو درست کنه نایل چیه بابا نال null درسته

شما اگه از ادونیس خوشت نمیاد برو یچیز دیگه استفاده کن کار مردم رو خرابش نکن
چیکار داری آخه
اگه امثال ما به این اقایون گیر ندن
نتیجه اش این میشه این اقای محترم میاد این جمله رو مینویسه

(تو ایران هم اگه چنین روالی می بود قطعا کار به کامنت و .. نمی کشید)
پس من شما باید وظیفه خود بدانیم تا روال اگر داخل ایران طی نمیشه خودمون روال رو طی کنیم