ولی خدایش 10 ساله تو وب ها رفتم امدم از 86 وبلاگ دارم خیلی ها تو این اینترنت سرم کلاه گذاشتن بهر حال حس تجربه ام میگه یه جای کار اقای داوری(بهش برنخوره یه وقتی بگیم داوری تنها) لنگ میزنه ولی بهت دارم میگم اقای داوری یه هفته است تو همه نال کنندها میگردم تو همشون سرزدی یکی یکی هم نظر دادی تهدید کردی که اقا لینک حذف شه که بعضی ها کوتاه امدن من که وارز میگیرم برای سیستم نال شده شما عزیز میگیرم نه برای اپلود ستنر این جور چیزا میگیرم و .....
دوست عزیز لینک نال شده سیستم عزیزت بالاخره پیدا کردم بچه های عزیز هم خواستن به خودم پیام بدن رو هاست خودم لچ کردم بفرستم براشون
خوب بریم سر اصل مطلب
دوست عزیز خیلی خوش هال باش امدم نال کردن سیستم تو , ونگو این ور اون ور داد بیداد سر ملت نزن همین نال شدن سیستم شما باعث شده منی که پست کم میدم بیام شعر های ادبی شما رو بخونم بعدش بیام مطلب بنویسم حالا
پس نال شدن سیستم شما یه نوع تبلیغ هم هست برادر عزیز
بعدش این که میدونی کجاست دیگه هی نیا بگو شکایت نمیدونم گاوتر میکنم سایتتو
برو تو نت داد بیداد نکن سیستمم خوبه برای شما خوبه
ولی وجدادن میدونم از همین سیستم های خارجی گرفتیش یه شب نشستی چندتا عکس کد تغییر دادی دادی بیرون شده سیستم اقای داوری
وجدان بیا برو اسکن ثبت سیستم تو بیار که نمونه خارجی نداشته باشه یعنی شب خوابیدی صبح هم نشستی خودت با فکر با هوشت نوشتیش
شما یه نفر ادمی یه نفر یه نفر کد نویس به شما جال بدن میشی برنامه نویس خوب اون شرکت whmcs بیچاره یه ملت کارمندش نمیاد تو کل جهان داد بزنه اهای ملت کپی نکنید نال نکنید که من ناراضی نیستم
بعدش شمای که معلوم نیست از کجا سیستم رو اوردی داری بعدش داری من من می کنی
از اخلاقت معلومه از خوب میبودی کسی نمی امد و بگه بعد با من صحبت کردی
برو برادر اعصاب خورد نکن
یادت باشه همیشه حق با مشتری هست چه مشتری قصد خرید هم نداشته باشه و بخواد اذیتت کنه
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
در ضمن دوستان درخواخت کننده اسکریپت ادونیس adonis من لینک نال شده اش رو دارم هرکی میخواد ایمیل بده بدم بهش