با سلام
در این تاپیک بروز رسانی های لینوکس سنت اواس 64 بیت اطلاع رسانی میشود
کد:Old Version: 2.6.18-194.11.1.el5دستور زیر را در ssh بزنید آپگرید انجام شود و سپس حتما سرور را ریبوت کنیدکد:New Version: 2.6.18-194.17.4.el5
کد:yum upgrade kernel
با سلام
در این تاپیک بروز رسانی های لینوکس سنت اواس 64 بیت اطلاع رسانی میشود
کد:Old Version: 2.6.18-194.11.1.el5دستور زیر را در ssh بزنید آپگرید انجام شود و سپس حتما سرور را ریبوت کنیدکد:New Version: 2.6.18-194.17.4.el5
کد:yum upgrade kernel
ویرایش توسط IFACO.Net : October 30th, 2010 در ساعت 21:39
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
آپگرید جدید در 26 آبانماه 89 :
کد:Old Version: 2.6.18-194.11.4.el5کد:New Version: 2.6.18-194.26.1.el5کد:yum upgrade kernelکد:reboot
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
آپگرید جدید:
Old Version: 2.6.18-194.26.1.el5New Version: 2.6.18-194.32.1.el5کد:yum upgrade kernelکد:reboot
ویرایش توسط SAT_ISLAND : May 23rd, 2011 در ساعت 02:34
در صورتی که linux 32bit نصب باشه امکانش هست به 64 bit ارتقا داد ؟!
توصیه نمیشهدر صورتی که linux 32bit نصب باشه امکانش هست به 64 bit ارتقا داد ؟!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
سلام می شه لینک سایتی رو معرفی کنم یا خلافه . برای اموزش CentOs 6
شما باید سیستم عامل لینوکس رو یاد بگیرید .سلام می شه لینک سایتی رو معرفی کنم یا خلافه . برای اموزش CentOs 6
توی فروم سرچ کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
بلدم دوست عزیز منظور حرف من به دوستان بود گفتم معرفی کنم مشکل نداره . برای دوستمون parsavps.ir گفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)