سلام.
کارت ؟ شما که کارتون پرداخت و موارد مالی هست، بهتر میدونید که میشه از gift card یا debit card هایی که خیلی ارزون هم هستند استفاده کرد و هر موقع که نخواید پول رو بدید هم کافی هست پول توی کارت شارج نشه!
این شخص رو بنده میشناسم، روش های مختلفی برای د ز د ی کردن دارند و کاملاً در این کار حرفه ای هستند، احساسی نیست اگر بگم شاید تخصص اصلیشون این کار باشه !
بنده به دوستان دیگر هم توضیح دادم، این شخص جوری عمل می کنه که آخر سر سرویس دهنده کلاه میره، تنها جایی که سرش کلاه نرفت altushost بود که اون هم بنده مدارک لازم از کلاه برداریشون از ما رو به مدیر دیتاسنتر به صورت تلفنی ارائه کردم و اینشان هم گفتند که به دقت این کاربر رو کنترل می کنند و اگر خاطر مشتریانشون باشه، موقعی که از هلند به دیتاسنتر VD منتقل شدند، خیلی از اطلاعات سرور های مجازی و هاست های اشتراکی کاربران از بین رفت و دلیلش دقیقاً این بود که می خواستند از روش مشابهی که سر بنده کلاه گزاشته بودند، برای altushost استفاده کنند که چون پیشتر با مدیر شرکت هماهنگ کرده بودیم، موفق نشدند و altushost سرور هاشون رو پس از آخرین اخطار به کلی terminate کرد و دیگه جواب این شخص رو نداد به کل که منجر به از دست رفتن اطلاعات کاربران شد
بعد هم که کارشون رو در سایت انگلیسی زبان ipap شروع کردند، به دلیل اینکه از مشخصات شخصی و شرکت ما به عنوان اسم و مشخصات و آدرس در کشور امارات استفاده کرده بودند، بنده مورد رو به پلیس اینترنت گزارش کردم و در کمتر یک هفته ایشان مجبور شدند که اطلاعات رو عوض کنند تا دامنه هاشون توسط حکم قانونی پلیس اینترنتی به عنوان fraud ازشون گرفته نشه.
سپس در WHT.com شروع به تلیغات با چند اسم مختلف کردند که باز هم این مورد مشاهده شد (چون مشخصات شرکت ما رو ذکر کردن بودند به عنوان مشخصات خودشون) و مورد به مدیران WHT به همراه مدارک لازم ارائه شد و در نتیجه تمام حساب های کاربری ایشان در WHT.com مسدود و تاپیک های فروششون حذف شد.
بنده اگر ایران بودم، تا به حال این شخص رو به پلیس و زندان کشیده بودم و مدارک کافی برای این کار داشتم، متاسفانه فعلاً ایران نیستم ولی به محض اومدن به ایران هر چقدر هزینش باشه پرداخت می کنم که این شخص یک مدت رو پیش همکارانش بخوابه
با تشکر.