phpinfo()
نوشته اصلی توسط Nader NEK phpinfo() مهم تر اینه که بگید از چه سیستمی و چه ماژولی استفاده میکنید
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
نوشته اصلی توسط rn4j1m1 مهم تر اینه که بگید از چه سیستمی و چه ماژولی استفاده میکنید من فقط در این حد میدونم که از nusoap.php استفاده میکنه و کد مرچنت و مبالغ هم توی فایل request.php هستن. اگر میتونین حلش کنین من فایلا رو در اختیارتون میزارم.
نوشته اصلی توسط Nader NEK من فقط در این حد میدونم که از nusoap.php استفاده میکنه و کد مرچنت و مبالغ هم توی فایل request.php هستن. اگر میتونین حلش کنین من فایلا رو در اختیارتون میزارم. منظورشون اینه که شما اونی که دانلود کردید از کجا دانلود کردید؟ لینک صفحه ای که ازش دانلود کردید
MyChapar فروش نسخه جدید سورس سورس سامانه پیامک به زبان PHP و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره
نوشته اصلی توسط sardarn منظورشون اینه که شما اونی که دانلود کردید از کجا دانلود کردید؟ لینک صفحه ای که ازش دانلود کردید آخه من دانلود نکردم که بدونم. برنامه نویس سایت یکی دیگه بوده. اینم تا قبل از انتقال به سرور دیگه درست کار میکرد. فک کنم لایبرری nusoap هست تو اینترنت خب. به هر حال اگه یکی پیدا شه خودش فایلا رو ببینه راحتتر میتونه حل کنه مشکلو.
نوشته اصلی توسط Nader NEK آخه من دانلود نکردم که بدونم. برنامه نویس سایت یکی دیگه بوده. اینم تا قبل از انتقال به سرور دیگه درست کار میکرد. فک کنم لایبرری nusoap هست تو اینترنت خب. به هر حال اگه یکی پیدا شه خودش فایلا رو ببینه راحتتر میتونه حل کنه مشکلو. شما لینک سایتی که درش از زرین پال استفاده می کنید رو بدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن