اگر فایروال دارید یکبار خاموش کنید مجدد تست کنید !
از ماژول و بانک هم می تواند باشد ! چون من خودم درگاه ملت دارم بعضی روزها همین خطا را می دهد که سرور به پرداخت ملت مشکل داره و بعد چند ساعت دوباره درست میشه ...
اگر فایروال دارید یکبار خاموش کنید مجدد تست کنید !
از ماژول و بانک هم می تواند باشد ! چون من خودم درگاه ملت دارم بعضی روزها همین خطا را می دهد که سرور به پرداخت ملت مشکل داره و بعد چند ساعت دوباره درست میشه ...
فایروال csf هست خاموش کردم بازم وصل نشد.
روی این سرور 5 تا درگاه دیگه داره کار میکنه سامان ، پاسارگاد ، ملت ، تجارت ، زرین پال ولی این یکی کار نمیکنه !
ملت را ما هم همین مشکل را داریم که ازسمت به پرداخت هست و درست میشه ولی پارسیان کلا یک هفته هست قطع شده اصلا وصل نمیشه
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
اخرش باید یک فکری تو ایران بکنم با هاست کارمون راه نمیوفته چون یک سایت نیست چندتا سایت مختلف با همین درگاه دارن کار می کنن نمیشه جابجا کرد.
یک بنده خدایی از سمت بانک گفت یا سرور را بیارید ایران یا یک ****** داخل ایران بگیرید و از طریق ****** وصل بشید به درگاه بانک
---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
پ.رو.کسی منظورم بود که تبدیل به *** شده
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
دوستان فکر میکنید یک ip جدید برای سرور بگیرم مشکل حل میشه ؟
کلا کسی توی دیتاسنتر لیزوب مشکل با پارسیان داره یا فقط سرور ما اینجوری شده ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)