سلام
دوستان کاش این بحث را ادمه می دادید تا به نتیجه برسد و مطالعه این موضوع برای سایرین نیز مفید واقع شود.
سلام
دوستان کاش این بحث را ادمه می دادید تا به نتیجه برسد و مطالعه این موضوع برای سایرین نیز مفید واقع شود.
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
به نظر می رسه تعدادی از دوستان بیشتر دنبال تبلیغ و جذب مشتری هستند تا استدلال فنی و منطقی ؟!!
من از iweb تا حالا سرور نداشتم.
اما تو iweb یه ایرانی هست.برخورد خوبی هم دارن. (آقای پناهی) .تو لایوچت هم اگه بگید با ایشون کار دارید وصل میکنن بهشون.
بنده هم با پشتیبانی اونها صحبت کردم ،اسکن کارت رو لازم ندارند ،اگه مشکلی داشتید با آقای skander srasa بگید میخوایید صحبت کنید ..البته باید بتونید کمی انگلیسی بلغور کنید ..ولی من هم فکر کنم کیس جالبی نیست چرا سراغ brust.net نمیرید کیفیت نامبر وان ...من vps لینوکس ازشون داشتم ..تو freemount باورکنید 10MBps حداقل دانلودم بود ...ولی...ولی با ای پی ایران نرید خرید که هیچی دیگه ...اصلا جواب سلامتم نمیدن ..یکم قانونمندند ولی کیفیت 1!!!!
انجام خرید شما از دیتا سنتر های سراسر دنیا در کمتر از 10 دقیقه و بصورت حضوری یا تلفنی ایمیل جهت مکاتبه
Farsifa.com
دوستان نظرتون راجع به brust.net چیه؟
وب سایتشون خیلی داغونه فکر کنم 10 سال هست که دست بهش نزدن.
شما دنبال ظاهر خوشگل میگردی یا سرویس خوب،بعضی ها حرفهایی میزنند که ادم صدبار خودشو لعنت میکنه چرا وقت گذاشته طرف رو راهنمایی کرده،خوبه باز من نه رفرال لینکی دادم که بگن تبلیغ بوده..فقط توصیه بود ..اگر نه اینجا تمام بچه های فروم با براست اشنا هستند.
انجام خرید شما از دیتا سنتر های سراسر دنیا در کمتر از 10 دقیقه و بصورت حضوری یا تلفنی ایمیل جهت مکاتبه
Farsifa.com
خوب حالا چرا بهنون بر می خوره بنده خدا چیزی نگفت که
از نظر کیفیت هم من تو همین انجمن چند نفر را دیدم که مشکل داشت بیشتر مشکلشون هم با شبکه بود
دوست خودم هم یه وی پی اس گرفته بود سر یه او اس ریلود کلی اذیتش کردن
شما چقدر وقت باشون کار کردید؟ معمولا اوایل خوبن
قطعا اگه دیتا سنتر های با کیفیت تر هم ببینید نظرتون عوض میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)