با سلام
به عنوان شخصی که 4 سال با آی وب کار کرده پیشنهاد می کنه iweb را بیخیال شو پشتیبانی ضعیف..........................
در ضمن اسمارت لایر ها نیز سرور به درد بخور نیستند.
با سلام
به عنوان شخصی که 4 سال با آی وب کار کرده پیشنهاد می کنه iweb را بیخیال شو پشتیبانی ضعیف..........................
در ضمن اسمارت لایر ها نیز سرور به درد بخور نیستند.
دوست عزیز اگر سرور از کانادا میخواید.چرا از نتلیجنت نمیگیرید؟
ساپورت خوبی داره.ما 10 ماه هست ازش سرویس میگیریم.حتی 1 دقیقه هم دان تایم نداشته.
با ایرن هم به هیچ عنوان مشکلی نداره
یعنی اگر با هویت ایرنی ( آدرس، تلفن، پاسپورت ) مشکلی نداره، اتفاقا دیشب با live chat صحبت کردم ، گفتم از ایران هستم ، اما یک موردی خیلی ناراحتم کرد 10-15 دقیقه طول می کشید تا جواب هر سئوال رو بده ، منم بهش گفتم اگر پشتیبانی تون مثل live chat باشه ، بهتره شما رو انتخاب نکنم، البته با این حرفم عذرخواهی کرد، اما دیگه حوصله ادامه صحبت نداشتم،
چند تا سئوال:
- سی پنل به ایرانی میده؟ قیمت سی پنل netelgint، 15 دلار در ماه پبیشتر از iweb هست.
- کلا پرداهت بصورت ماهانه رو پیشنهاد می کنید یا سالایانه ( شرایط حاضر و نوسان شدید ارزش ریال در برابر دلار و هزینه change هربار آن در برابر سایر شرایط)
من از iweb تا حالا سرور نداشتم.
اما تو iweb یه ایرانی هست.برخورد خوبی هم دارن. (آقای پناهی) .تو لایوچت هم اگه بگید با ایشون کار دارید وصل میکنن بهشون.
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)