-
October 12th, 2011, 13:42
پاسخ : اینترنت همراه اول
نود درصد اوقات قطع است . ولی مجبوریم ماهی ۱۰ هزار تومان میدیم که دلمون خوش باشه در همه جا همراه اول با ماست
-
تعداد تشکر ها از hostiran به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011 13:42
# ADS
-
October 12th, 2011, 14:04
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از logofun به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 14:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hostiran
نود درصد اوقات قطع است . ولی مجبوریم ماهی ۱۰ هزار تومان میدیم که دلمون خوش باشه در همه جا همراه اول با ماست
مگه از دهات میخواید کانکت بشید که 90% اوقات قطع هست؟
من نزدیک 1 سال فکر کنم بشه دارم استفاده میکنم شاید هر وقت واسه سایر سرویس های اینترنتی مشکلی پیش اومده واسه gprs هم پیش اومده ، حدود 5% هم اختلال های شبکه ای خودشون هست که شاید در ماه یک روز هم نشه!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 14:10
عضو انجمن
قطع نیست پینگش میره بالا
-
تعداد تشکر ها از logofun به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 14:20
بله ping بسیار بالایی داره وقی یک ترافیک 1kb میکشی ping از 600 میشه 1600 . من iphone4 دارم . همه کارم رو اینترنت هست. فقط در حد کار راه اندازی کار می کنه. در بعضی جاها هم قطع میشه کلا. منظور اینه که به عنوان یک سرویس stable نمیشه روش حساب کرد
-
تعداد تشکر ها از hostiran به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 14:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hostiran
بله ping بسیار بالایی داره وقی یک ترافیک 1kb میکشی ping از 600 میشه 1600 . من iphone4 دارم . همه کارم رو اینترنت هست. فقط در حد کار راه اندازی کار می کنه. در بعضی جاها هم قطع میشه کلا. منظور اینه که به عنوان یک سرویس stable نمیشه روش حساب کرد
من که راضی هستم اگر پورت های 1723و 1701 رو باز کنن عالی میشه، البته همین طوری خیلی از کارای من پیش میره من دقیقا به عنوان یه سرویس Stable ازش استفاده میکنم! ریموت دسک تاپ، دانلود حجیم و...!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 15:30

نوشته اصلی توسط
Am!r
من که راضی هستم اگر پورت های 1723و 1701 رو باز کنن عالی میشه، البته همین طوری خیلی از کارای من پیش میره من دقیقا به عنوان یه سرویس Stable ازش استفاده میکنم! ریموت دسک تاپ، دانلود حجیم و...!
امیر کوتا بیا.!
تو ایران چیزی به اسم کیفیت وجود نداره.! از خواراک بگیر تا .... نت و.......
یه ایرانسل بود که سرویس خوب میداد اومد که گند زد.! نامحدود میداد ماهی 10 تومن با سرعت 512 بعد زد تو حال کاربرا شد 256 با 2 گیگ ترافیک ماهی 10 تومن.!
-
تعداد تشکر ها ازarmintanha به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2011, 21:25
عضو دائم
مصطفی چمران
-
-
October 12th, 2011, 22:05
ایرانسل بهتره اما همراه اول رو من خودم با چیز بی ان تست کردم وقتی کانکت میشی به سرور سرعتش پایدار می شه ، اما این موضوع به مکان هم بستگی داره.
-
-
October 12th, 2011, 22:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
WHPersia.Com
ایرانسل بهتره اما همراه اول رو من خودم با چیز بی ان تست کردم وقتی کانکت میشی به سرور سرعتش پایدار می شه ، اما این موضوع به مکان هم بستگی داره.
تایید میشه
مصطفی چمران
-