این آقا هزینه VPS من رو بالا کشیده بدون دلیل قانع کننده ای!
میگن از وی پی اس برای هک استفاده شده بوده و به همین دلیل بستمش!آخه وی پی اس که هیچ کس لوگین نکرده چجوری هک می کنه خودش؟هنوز من بک آپ یوزرهامو هم نتونسته بودم ایمپورت کنم که بگم کار اونا بوده!
من برای سرویس وی پی ان از VPS قبلی که از ایشون داشتم استفاده می کردم و وی پی اس رو جدید بهم دادند و مشکل اینجا بود که ویندوز ایشون ایراد داشت و برنامه Nttac رو چند تا منیج کننده آوردم نتونستن نصب کنند حتی خود همون آقای سیاح که خودشون عرض کردن!به همین دلیل هنوز روی اون وی پی ان بالا نیاورده بودم!
به نظرتون ایراد داشتن ویندوز که تازه تحویل گرفتم به پای من هست یا آقای علوی؟! که دلیلشون برای پس ندادن هزینه من اینه که من براشون 2بار ویندوز عوض کردم!(البته به گفته خودشون 10بار!!!!!!!!!! که واقعا متاسفم براشون بابت دروغ ها! )
اما برای آدرس آی پی که برای هک اعلام کردن ، این آی پی که ایشون دادن آی پی VPS هست که بهم ارائه داده بودن نه آی پی من یا هر آی پی دیگه ای که از VPS استفاده می کرده!بهشون گفتم برن Season های لوگین رو چک کنن اصلا کسی لوگین نکرده که انجام ندادن!
من بدون دلیل ایراد نمی گیرم به کارشون بالای 4 سال هست که با خیلی از هاستینگ ها کار کردم و کم و بیش به مقررات هاستینگ ها آگاهم و این کار ایشون خلاف مقررات معمول بود! اگه واقعا وی پی اس بسته شده بود چرا بعد اینکه گفتم هزینه رو پس بدید سریع برام ویندوز عوض کردین و به دروغ عرض کردید از دیشب نصب کردم در صورتی که نیم ساعت قبلش وی پی اس بعد 3 روز هنوز قطع بود!!!
بابت گارانتی پرداخت ایشون سایتشون رو عوض کردن و الان فقط پنل کاربری هست ،تمامی هاستینگ ها ی معتبر این کار رو انجام میدن!

جناب ناظر گرامی واقعا فکر نکنم این دلایل غیر قابل قبول باشه!پس لطف کنید اگه اینجا قانون احترام داره به جانب حق اعمال قانون بشه!