-
October 9th, 2011, 10:53
عضو انجمن
پاسخ : کمک درباره ارتیستر
ورژن جدیدش خیلی امکانات و ابزار های بهتری داره Artisteer 3.1 Beta 2
ولی متاسفانه با کرک بالا کرک میکنی وسط طراحی هنگ میکنه و save هم نمیشه
Artisteer News
-
تعداد تشکر ها از Masoud.B به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2011 10:53
# ADS
-
October 9th, 2011, 11:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
هر کرک واسه یه نسخه داده شده. باید صبر کنیم تا برای این نسخه هم کردکش بیاد که البته فکر کنم چون نسخه بتا هست کسی فعلا براش کرک نزنه
-
تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2011, 14:07
خب مشکل من هم دقیقا زمانی هست که یه قالب رو با فرمت ارتیستر ذخیره میکنم. چون وقت نمیکنم بشینم یک روزه کل قالبم رو طراحی کنم واسه همین یکم که طراحی میکنم از نوع ارتیستر save میکنم که بعدا دوباره روش تغییر بدم اما زمانی
که بازش میکنم تمام زحماتم به هدر رفته و خود برنامه کلی تغییر توش داده !!!! تمام ورژنهاش هم همین مشکل رو داشت. حتی آخرین ورژنی که از خود سایت ارتیستر دانلود کردم
-
تعداد تشکر ها از masoum به دلیل پست مفید
-
October 10th, 2011, 00:33

نوشته اصلی توسط
masoum
خب مشکل من هم دقیقا زمانی هست که یه قالب رو با فرمت ارتیستر ذخیره میکنم. چون وقت نمیکنم بشینم یک روزه کل قالبم رو طراحی کنم واسه همین یکم که طراحی میکنم از نوع ارتیستر save میکنم که بعدا دوباره روش تغییر بدم اما زمانی
که بازش میکنم تمام زحماتم به هدر رفته و خود برنامه کلی تغییر توش داده !!!! تمام ورژنهاش هم همین مشکل رو داشت. حتی آخرین ورژنی که از خود سایت ارتیستر دانلود کردم
واسه منم همینجوریه و روی سیستم دو تا از دوستای دیگمم همین مشکل بود .. فکر کنم بخاطر کرک کردنشه .. واسه همین منم دقیقا مجبورم کامل بشیم طراحی کنم که دیگه نیازی نداشته باشم به سیو کردن با فرمت آرتیستر ...
-
تعداد تشکر ها از ten_soldier به دلیل پست مفید