-
October 8th, 2011, 13:39
پاسخ : تبلیغات در فیس بوک هر لایک فقط 50-75 تومان
تعداد 100 لایک برای پیج veb,ir تبلیغ شد که بعد 3000 تا تبلیغ دادن و تا الان 600 تا از این تعدادو براشون تبلیغ کردیم ...
پیج : https://www.facebook.com/www.veb.ir
تعداد 100 لایک هم برای TehranWeb تبلیغ شد
TEHRANWEB | Facebook
تعداد 100 لایک هم برای Radioxam تبلیغ شد
RadioXam | Facebook
(این اخری 30 تا اضافه لایک خورد :دی)
-
-
October 8th, 2011 13:39
# ADS
-
October 8th, 2011, 13:41
می تونید برا اساس کشور هم تبلیغات رو مدیریت کنید؟
-
-
October 8th, 2011, 13:44

نوشته اصلی توسط
hostiran
می تونید برا اساس کشور هم تبلیغات رو مدیریت کنید؟
خیر تو پیج های قبلی توضیح دادم روش تبلیغو ... فقط برای ایرانی ها نمایش داده میشه ... ( در پیج های خودمون که بالای 120 هزار تا لایک خورده شیر میکنیم )
-
-
October 8th, 2011, 14:29
عضو انجمن
آقا یک سوال داشتم ، ببخشیدا دوباره مزاحم میشم ...
- از کجا بفهمیم لایک ها از طرف شما بوده ؟
-
-
October 8th, 2011, 15:54
-
-
October 8th, 2011, 22:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad

نمیدونم چرا شما عجیب علاقه پیدا کردید به این تاپیک

الان دوباره میگید پاک کنم پستو منم میگم آره بعد دلیلو میزنید : "فروشنده تاپیک خوشش نیومد از حرفای من"

شما که از اول تاپیک هم هدف تبلیغ دادن نداشتید لطفا سوالای مسخره نپرسید
دوست عزیز ، لطفا احترام خودتون رو نگه دارید ...
اون از اولش که میگم آدرس صفحه رو پ.خ. کن ، نمیدی ، انگار میخوام صفحه تو بخورم یا هک کنم و ...
شما انتظار دارید مشتری چشماشو ببنده و پولو تقدیم کنه به شما ؟! خوب همه جا سوالات قبل از خرید هست ، دقیقا مثل همینجا...
اینا سوالات قبل از خرید هستن و عقل حکم میکنه که فروشنده بهشون جواب بده ، حالا اگه جواب نده چیز دیگریست ...
من میخواستم برای سایت موزیکم تبلیغ کنم ، اما فکر نمی کنم به تفاهم برسیم.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 08:35

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
دوست عزیز ، لطفا احترام خودتون رو نگه دارید ...
اون از اولش که میگم آدرس صفحه رو پ.خ. کن ، نمیدی ، انگار میخوام صفحه تو بخورم یا هک کنم و ...
شما انتظار دارید مشتری چشماشو ببنده و پولو تقدیم کنه به شما ؟! خوب همه جا سوالات قبل از خرید هست ، دقیقا مثل همینجا...
اینا سوالات قبل از خرید هستن و عقل حکم میکنه که فروشنده بهشون جواب بده ، حالا اگه جواب نده چیز دیگریست ...
من میخواستم برای سایت موزیکم تبلیغ کنم ، اما فکر نمی کنم به تفاهم برسیم.
موفق باشید
دوست عزیز
به نظر بنده اعتمد به ایشون درست نیست به دلایل زیر ( اگر دوستان با حرفام مخالفن اعلام کنند )
1- چند بار افراد از ایشان درخواست کردن پیج هاشونو اعلام کنند . ( این کار نه پیجشونو از بین میبره و و نه باعث خرابی میشه! فقط کاربری که می خواد تبلیغ بده اعتمادش بیشتر میشه!)
2- از افراد هرکس حرف حق زد ایشون بهشون پریده و حرف خودشونو اعلام می کنند
آدم وقتی کاری رو می خواد عرضه کنه باید کل اطلاعاتشون به خریدار بده. جواب دادن به خریدار حتی سوال تکراری شاید خسته کننده باشه اما باعث میشه کاربر خرید کنه.
-
تعداد تشکر ها از mersad-mr به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 14:13
-
-
October 11th, 2011, 15:05
عضو انجمن
وقتی میپرسن چجوری بفهمیم لایک ها از طرف شما بوده من جواب ایشون رو چی بدم ؟ یعنی چی اصلا این سوال منظورشون رو متوجه نمیشم ... وقتی پیجشون مثلا 10 تا لایک داره و میشه 110 یعنی این لایک ها از اسمون اومده ؟
دقیقا ، شاید از آسمون اومده باشه ، مثلا من یک پیج دارم واسه موزیک ، شما تو فیس بوک سرچ کنید پیج من هم میاد.
یا خودم هم اگه 100 تا لایک داشته باشم ، ممکنه دوستان دوستام روی پیج من کلیک کنند ، من قصد خراب کردن تاپیکتون رو ندارم. فقط خواستم جوابتون رو داده باشم ، چون لحن حرف زدن مناسبی نداشتید ... (آدرس پیج هم هنوز ندادید که نمیدونم دلیلش چیه)
-
تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید
-
October 11th, 2011, 16:10
-