سلام
بابک جان من نزدیک به 1 سال پیش از لوکیشن دنور سرور داشتم.
پورت 1 گیگابیت در حد نزدیک به 250 مگابیت یعنی حدودا 26 27 مگابایت(نهایتا) دانلود میداد. از لینکی که خود دیتا سنتر به ما داده بود برای تست!!!!
آپتایم تقریبا هر 5 روز یک بار حدود 2 تا 5 ساعت سرور داون بود (البته یه روز نزدیک به 12 ساعت هم شد که فرمودن کلا پاور 4 تا از رک هاشون منفجر شده!!!)
ما کلا 8 تا آی پی از این دیتا سنتر داشتیم. 1 دونه آی پی اصلی سالم بود! خدایی مشکلی نداشت. ولی اون 7 تا آی پی دیگه رو ما 5 بار دریافت کردیم. حالا این یعنی چی؟ یعنی 3 بار آی پی های مختلف به ما دادن و همه یه جای دیگه در حال استفاده بود!!!!
2 بار دیگه هم بعد از اینکه آی پی رو به ما دادن حدودا 3 4 روز بعدش آی پی های ما رو دادن به یکی دیگه!!!!
آپتایم تقریبا نزدیک به 85%![]()
نکته ی قابل توجهی که هست بنده مستقیم از دیتا سنتر خرید نکردم! و از یه شخصی (که صلاح میدونم اسمش رو نگم ولی فکر میکنم میشناسیش....) که کولوکیشن داشتن سرور گرفتم... که به حال من حدودا از 9 تا دیتا سنتر و 17 سرویس دهنده تا الآن سرویس داشتم ، از این سرویس افتضاح تر هیج جا ندیدم!
(سند و مدرک هم اگه حوصلشو داری مشخصات پنل کاربریمو تو سایت ایشون بدم ببینی... البته اگه پاک نکرده باشن اکانت کاربریمو...)