-
September 26th, 2011, 16:33
تبلیغات در فیس بوک
شبکه اجتماعی فیسبوک یکی از مهم ترین ابزارها برای معرفی سایت شما می باشد . به این صورت که شما با هر بار به اشتراک گذاشتن مطلب مورد نظرتان میتوانید مطلب را به تمام افرادی که شما را لایک کرده اند نمایش دهید . نقطه عطف این موضوع آنجاست که تمامی بازدیدکنندگان شما بازدیدکنندگان دائمی و واقعی هستند و شما میتوانید مطالبتان را برای همیشه به آن ها نمایش دهید .
لطفاً به این نکته توجه داشته باشید که تبلیغات مستقیم در فیس بوک شامل هزینه های سنگینی(هر کلیک 1-3 دلار) خواهد بود و البته جدا از مسئله هزینه های بالا برای این کار امکان ثبت کردن تبلیغات برای ایرانیان نیز وجود ندارد .
exchangers.ir اولین وبسایت معتبر ایرانی است که در زمینه تبلیغات در فیسبوک فعالیت میکند. شما میتوانید تبلیغات خود را به ما بسپارید تا ما وبسایت و یا صفحه فیسبوک شما را همراه با متن تبلیغاتی مورد نظرتان در بزرگترین پیج های ایرانی که متعلق به خودمان هست تبلیغ کنیم . فقط کافیست به exchangers.ir@gmail.com ایمیل بزنید تا از شرایط و هزینه تبلیغات مطلع شوید .
لینک سایت : http://www.exchangers.ir
ایمیل : exchangers.ir@gmail.com
ویرایش توسط lvlehrad : May 5th, 2012 در ساعت 14:04
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2011 16:33
# ADS
-
September 26th, 2011, 17:28
عضو انجمن
پاسخ : تبلیغات در فیس بوک هر لایک فقط 50-75 تومان
من 3-4 ماه از تبلیغات فیسبوک استفاده کردم ، دوستان در جریان هستند
روزی 50-60$ هم بعضی اوقات کردیت کم میکرد ولی تا فهمیدن ایرانی هستم کلا" اکانت فیسبوکم رو بلاک کردند و ایمیل Fraud برام فرستادند ، خواستم بگم حواستون باشه
-
تعداد تشکر ها از Masoud.B به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2011, 18:36

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
من 3-4 ماه از تبلیغات فیسبوک استفاده کردم ، دوستان در جریان هستند
روزی 50-60$ هم بعضی اوقات کردیت کم میکرد ولی تا فهمیدن ایرانی هستم کلا" اکانت فیسبوکم رو بلاک کردند و ایمیل Fraud برام فرستادند ، خواستم بگم حواستون باشه

اکانت فیس بوکتون رو بلاک کردند ؟ پس این همه ایرانی که دارن تو فیس بوک فعالیت میکنند چین ؟ یعنی فیس بوک نمیدونه ایرانین ؟ شما احتمالا با پایپال مورد دار تبلیغ دادید ... در ضمن همونطور که گفتم ما از تبلیغات فیس بوک اصلا استفاده نمیکنیم ...
-
-
September 26th, 2011, 22:33
عضو انجمن
-
-
September 26th, 2011, 22:55
-
تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2011, 23:18

نوشته اصلی توسط
Masoud.B
کاری با ایرانیا ندارن ، بحث الان سر بیزینس هست نه پروفایل شخصی و 4 تا جمله عاشقانه تو پیج گذاشتن :دی، فیسبوک خیلی گسترده هست ، تیم امنیتی ، تیم تبلیغاتی ، هر کدوم کلی منیجر داره ، من بعد از این همه مدت که تبلیغات میداد
م ایمیل زدم گفتم چرا زبان فارسی و کشور ایران تو آپشن ها نیست برای محدود کردن نمایش تبلیغات ، ایمیل زدن ما همانا و
بلاک کردن ما همانا 
پرداخت هام با کردیت کارت یود یعنی خودشون کم میکردن از کارت ، مشکل از پرداخت نبود

خوب شما که میدونید بخاطر ایمیل زدنتون بوده چرا این بحث رو تو این تاپیک مطرح میکنید
در ضمن همونطور که گفتم ما از سیستم تبلیغاتی فیس بوک استفاده نمیکنیم ...
دوستانی هم که تا الان براشون تبلیغ کردم mehrdata(پیج هاستینگ) و macs(پیج تخصصی مک) هست که اگر لازم هست بگید لینک صفحاتشون رو بدم
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

نوشته اصلی توسط
nasa_de
www.plu***.net
اما هیچ چیزی جای قانون مداری رو نمی گیره.

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
p.l.u.s.e.x
مخفف
Plus Exchange
میشه بگید این الان چه ربطی به تاپیک من داشت ؟
-
-
September 28th, 2011, 00:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
خوب شما که میدونید بخاطر ایمیل زدنتون بوده چرا این بحث رو تو این تاپیک مطرح میکنید

دوستانی هم که تا الان براشون تبلیغ کردم mehrdata(پیج هاستینگ) و macs(پیج تخصصی مک) هست که اگر لازم هست بگید لینک صفحاتشون رو بدم
دعوا که نداریم برادر من ، شما عکس از پنل تبلیغات فیسبوک گذاشتی منم تجربم رو در مورد تبلیغات تو فیسبوک گذاشتم ، شما مختاری هر کاری دوست داری انجام بدی من چیز بدی گفتم ؟ لینک صفحاتش به چه درد من میخوره . ناراحتین پستامو پاک کنم
عجب زمونه ای شده !
-
-
September 28th, 2011, 00:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lvlehrad

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
میشه بگید این الان چه ربطی به تاپیک من داشت ؟
یکی از انواع روشهای تبادل لایک.
-
-
September 28th, 2011, 02:54
عضو جدید
ایشون نیازی به تایید ندارن (تایید شده هستند) کارشون رو خوب بلدند.
پیشنهاد میشه به سایر دوستان.
-
تعداد تشکر ها ازMehrData به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2011, 08:54
خب الان اگر 5000 نفر هم روی لینک ها کلیک کنند ولی لایک نزنند مبلغی رو نباید بپردازیم ؟ یا اینکه وقتی لایک میکنند به لینک راهنمایی میشن ؟
-