من 3-4 ماه از تبلیغات فیسبوک استفاده کردم ، دوستان در جریان هستند
روزی 50-60$ هم بعضی اوقات کردیت کم میکرد ولی تا فهمیدن ایرانی هستم کلا" اکانت فیسبوکم رو بلاک کردند و ایمیل Fraud برام فرستادند ، خواستم بگم حواستون باشه![]()
من 3-4 ماه از تبلیغات فیسبوک استفاده کردم ، دوستان در جریان هستند
روزی 50-60$ هم بعضی اوقات کردیت کم میکرد ولی تا فهمیدن ایرانی هستم کلا" اکانت فیسبوکم رو بلاک کردند و ایمیل Fraud برام فرستادند ، خواستم بگم حواستون باشه![]()
کاری با ایرانیا ندارن ، بحث الان سر بیزینس هست نه پروفایل شخصی و 4 تا جمله عاشقانه تو پیج گذاشتن :دی، فیسبوک خیلی گسترده هست ، تیم امنیتی ، تیم تبلیغاتی ، هر کدوم کلی منیجر داره ، من بعد از این همه مدت که تبلیغات میدادم ایمیل زدم گفتم چرا زبان فارسی و کشور ایران تو آپشن ها نیست برای محدود کردن نمایش تبلیغات ، ایمیل زدن ما همانا و بلاک کردن ما همانا
پرداخت هام با کردیت کارت یود یعنی خودشون کم میکردن از کارت ، مشکل از پرداخت نبود![]()
خوب شما که میدونید بخاطر ایمیل زدنتون بوده چرا این بحث رو تو این تاپیک مطرح میکنیددر ضمن همونطور که گفتم ما از سیستم تبلیغاتی فیس بوک استفاده نمیکنیم ...
دوستانی هم که تا الان براشون تبلیغ کردم mehrdata(پیج هاستینگ) و macs(پیج تخصصی مک) هست که اگر لازم هست بگید لینک صفحاتشون رو بدم
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
میشه بگید این الان چه ربطی به تاپیک من داشت ؟
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
عزیز وقتی راجع به چیزی اطلاع نداری مجبورت نکردن نظر بدی !!! تمامی کسایی که لایک میکنند ایرانی هستند و هیچ ربطی به این سایتی که میگید نداره ... ما چند صفحه در فیس بوک داریم که بالای 100 هزار لایک خورده و در اون صفحات تبلیغ میکنیم ... اینم گفتم که روشن شید ...
من تو عمرا نمیدونستم همچین سایتی وجود داره بعد شمایی که از قانون مداری حرف میزنی معلومه همین راه هارو بلدیا
خب الان اگر 5000 نفر هم روی لینک ها کلیک کنند ولی لایک نزنند مبلغی رو نباید بپردازیم ؟ یا اینکه وقتی لایک میکنند به لینک راهنمایی میشن ؟
دوست عزیز ما بر اساس تعداد لایک پول میگیریم و نه کلیک ... تضمین هم میدم که همه کسایی که لایک میکنند ایرانی هستند![]()
خب چطوری میشه تبلیغ داد الان ؟ و اینکه اگه ممکنه آدرس صفحات رو برام پیام خصوصی کنید مرسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)