فکنم قسمت اخر این جمله رو عوض کنی درست میشه
حرف آخر: ایرانی جماعت نه به جنس کار داره نه کیفیت نه هیچی دیگه.. قیمت پایین باشه میگه عالیه میخرتش
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
شما لطف میکنی چندتا چیزی که دیدی طرفدار داره بهم بگی ؟
همه ایناش راحته یا میشه یدونه از اینایی که کلا فروشگاه رو رایگان میسازن پیدا کرد
اخه الان من بیام با اینا قرارداد ببندم بعد فروشی نداشته باشم که ضرر کردم
ترجیح میدم یکم فروشم بالا بره و بعد از سود همین کار واسه همین کار استفاده کنم
الان اشنا دارم که خودش محصولات رو میبره پست تحویل میده و ماهی کلی هم داره در میاره تازه همه رو هم با خرید نقدی میفروشه (فقط کمک نمیکنه به ما که بفهمیم چجوری فروشگاه زده)
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
دستت درد نکنه تقریبا جواب گرفتم فقط یکی از سوالامو جواب داده نشده
اونم این پنل پستیه همین که هزینه پست تا مقصد رو میگه
من روی یه سایت که یه فروشگاه کاملا رایگان میده و فقط نیاز به خرید دامین داری زدم بعد توی پنل خرید پستیش خالی بود الان اونو چجوری پر کنم ؟
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
1. هیچ کدوم از سوالامم جواب نگرفتم مهم نیست فقط این پنل پستی واسم خیلی مهمه اینو بگید لطفا
چون الان یه فروشگاه اصلا زدم ولی این قسمتش خالیه چجوری؟ باید این به دیتابیس پست وصل باشه که هزینه محاسبه کنه ؟
تو اون اسکریپتای فروشگاه ساز به صورت اماده وجود داره ؟
2. اگه نخوام سیستم پرداخت پس از تحویل رو بزارم چقد مشتریم کم میشه ؟
3. معمولا چند درصد محصولات سفارش داده شده برگشت میخورن ؟و قاعدتا بابت 4000 که ادم نمیره ازشون شکایت کنه و پست هم هزینه رو از ما میگیره دیگه پس یعنی این وسط ما ضرر کردیم ؟