نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: فروشگاه اینترنتی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : فروشگاه اینترنتی

نقل قول نوشته اصلی توسط nima17701 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ،
    قبل از شروع حتما روی محصولی که میخواهید بفروشید ، خوب فکر کنید چون باتوجه به ازدیاد فروشگاه های اینترنیت ریسکش خیلی بالاس .
    به طور مثال نیاین یه نرم افزار رو بدید 2000 تومان + پست 1500 بشه 3500 این جوری مشتری میگه خوب چه کاریه میرم از خدمات کامپیوتری میگیرم نصف این مبلغ در میاد ، چیزی رو ارائه بدید که مشتری موجاب باشه حتما از شما خرید کنه
    شما چند سال فروشنده بودید برادر؟ این حرفها مال سایتهای خارجی هست نه ایرانی! چون منم مثل شما روزای اول فکر میکردم کلی ضرر میدادم.. الان دارم قیمت چند برابری میدم خدا بدهد برکت!
    من 3 ساله فروشگاه دارم اینترنتی. روزهای اول که هیچ یک سال ارزون دادم مشتری کم میومد.تازه وقتی میخردیدند زنگ میزدند جد و. آبادمون رو فوحش میگرفتند.. بنابراین تصمیم گرفتم قیمتها رو کمی اضافه کنم. الان طرف مثل نقل و نبات میخره. مثال: یک ویندوز گذاشته بودم 2000 تومان 4 ماه خاک خورد!! قیمتش رو کردم 8000 تومان برای شوخی!! 6 تا مشتری در عرض یک روز براش آمد
    حرف آخر: ایرانی جماعت نه به جنس کار داره نه کیفیت نه هیچی دیگه.. قیمت بالا باشه میگه چه خبره میخرتش!!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    207
    تشکر شده در
    167 پست

پیش فرض پاسخ : فروشگاه اینترنتی

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    حرف آخر: ایرانی جماعت نه به جنس کار داره نه کیفیت نه هیچی دیگه.. قیمت بالا باشه میگه چه خبره میخرتش!!
    فکنم قسمت اخر این جمله رو عوض کنی درست میشه
    حرف آخر: ایرانی جماعت نه به جنس کار داره نه کیفیت نه هیچی دیگه.. قیمت پایین باشه میگه عالیه میخرتش

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

قبل از شروع حتما روی محصولی که میخواهید بفروشید ، خوب فکر کنید چون باتوجه به ازدیاد فروشگاه های اینترنیت ریسکش خیلی بالاس .
    یک محصولی رو برای عرضه انتخاب کنید که مطمئن باشید که طرفدار داره و به غیر از شما عده کمی این محصول رو ارائه میدن ، به طور مثال نیاین یه نرم افزار رو بدید 2000 تومان + پست 1500 بشه 3500 این جوری مشتری میگه خوب چه کاریه میرم از خدمات کامپیوتری میگیرم نصف این مبلغ در میاد ، چیزی رو ارائه بدید که مشتری موجاب باشه حتما از شما خرید کنه
    شما لطف میکنی چندتا چیزی که دیدی طرفدار داره بهم بگی ؟

در مرحله دوم ، شما به یک هاست + دامین و قرارداد با پست داشته باشید + یک اسکریپت فروشگاه ساز
    هاست و دامین که هزینه زیادی نداره ، قرار داد با پست هم اگه محصول شما نیاز به ارسال به مشتری داشته باشه با شرکت هایی تو نت هستن که میتونید قرارداد ببندید حدودا 150.000 تومان هزینه داره ، اینجوری مشتری پولو به مامور پست میده ، از اسکریپت فروشگاه ساز هم که استفاده کنید نیاز به دانش و مدیریت خاصی نداره که اسکریپت هم ، هم نسخه رایگان فارسی میتونید پیدا کنید هم لایسنس دار که اونم بستگی به خودتون داره
    همه ایناش راحته یا میشه یدونه از اینایی که کلا فروشگاه رو رایگان میسازن پیدا کرد
    اخه الان من بیام با اینا قرارداد ببندم بعد فروشی نداشته باشم که ضرر کردم
    ترجیح میدم یکم فروشم بالا بره و بعد از سود همین کار واسه همین کار استفاده کنم
    الان اشنا دارم که خودش محصولات رو میبره پست تحویل میده و ماهی کلی هم داره در میاره تازه همه رو هم با خرید نقدی میفروشه (فقط کمک نمیکنه به ما که بفهمیم چجوری فروشگاه زده)

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi_Enter نمایش پست ها
    فکر کنم کمک کنه این تایپک ها

http://www.webhostingtalk.ir/f58/6984/

http://www.webhostingtalk.ir/f41/17726/
    دستت درد نکنه تقریبا جواب گرفتم فقط یکی از سوالامو جواب داده نشده
    اونم این پنل پستیه همین که هزینه پست تا مقصد رو میگه
    من روی یه سایت که یه فروشگاه کاملا رایگان میده و فقط نیاز به خرید دامین داری زدم بعد توی پنل خرید پستیش خالی بود الان اونو چجوری پر کنم ؟

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

1. هیچ کدوم از سوالامم جواب نگرفتم مهم نیست فقط این پنل پستی واسم خیلی مهمه اینو بگید لطفا
    چون الان یه فروشگاه اصلا زدم ولی این قسمتش خالیه چجوری؟ باید این به دیتابیس پست وصل باشه که هزینه محاسبه کنه ؟
    تو اون اسکریپتای فروشگاه ساز به صورت اماده وجود داره ؟
    2. اگه نخوام سیستم پرداخت پس از تحویل رو بزارم چقد مشتریم کم میشه ؟
    3. معمولا چند درصد محصولات سفارش داده شده برگشت میخورن ؟و قاعدتا بابت 4000 که ادم نمیره ازشون شکایت کنه و پست هم هزینه رو از ما میگیره دیگه پس یعنی این وسط ما ضرر کردیم ؟

4. تعداد تشکر ها از mahkoom021 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)