-
April 26th, 2011, 22:14
عضو دائم
ثبت دامنه .in تنها و تنها 3700 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
ثبت دامنه تنها و تنها 3700 تومان
ثبت دامنه .IN در دایرکت ای
کنترل پنل کامل مدریتی
ثبت دامنه به نام کاربر
استقلال کامل و مالکیت قطعی دامنه برای کاربر
پرداخت انلاین و ثبت انی دامنه ها
امکان پرداخت با سیستم پرداخت الکترونیک سامان-شبکه شتاب
کوپن تخفیف برای دوستان WHT :
Domain_IN
ویرایش توسط nimafire : March 27th, 2012 در ساعت 23:18
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2011 22:14
# ADS
-
September 16th, 2011, 11:27
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامنه .in تنها و تنها 2400 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف
سلام
کسی دامین .in با این قیمت دیگه ثبت نمی کنه .. ؟؟؟؟
سه سیب دنیا رو دگرگون کرد:
سیبی که حوّا خورد،
سیبی که به سر نیوتون خورد،
سیبی که استیو جابز ساخت!!!
-
-
September 16th, 2011, 11:42
عضو انجمن
پاسخ : ثبت دامنه .in تنها و تنها 2400 تومان .... افر بسیار ویژه مدت محدود ... کوپن تخفیف

نوشته اصلی توسط
tak2media
سلامکسی دامین .in با این قیمت دیگه ثبت نمی کنه .. ؟؟؟؟
چرانمایش مشخصات: mohsen1 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
-
تعداد تشکر ها ازsardarn به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2011, 11:58
عضو انجمن
سه سیب دنیا رو دگرگون کرد:
سیبی که حوّا خورد،
سیبی که به سر نیوتون خورد،
سیبی که استیو جابز ساخت!!!
-
تعداد تشکر ها از tak2media به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2011, 22:18
عضو دائم
سلام
چه مشکلی در هنگام ثبت داشتید که نتوانستید دامنه ثبت کنید؟
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
October 4th, 2011, 20:49
عضو انجمن
من تا حالا 2 تا بدون مشکل ثبت کردم
-
-
October 19th, 2011, 12:52
عضو دائم
-
-
October 28th, 2011, 17:21
عضو دائم
-
-
November 5th, 2011, 04:18

نوشته اصلی توسط
nimafire
فروش همچنان ادامه دارد
سلام
جمعه ها کرکره هارو میدین پایین تعطیل میکنید؟ :دی
از صبح منتظر ثبت یه دامنه هستم هنوز خبری نشده
لطفا رسیدگی کنید
ممنون
-
-
November 5th, 2011, 10:34
عضو دائم
سلام. نه دوست من. احتمالا شما هنگام ثبت نام به درستی مشخصات خود را وارد نکرده اید.مثلا ادرس خود نام خود یا ... را فارسی وارد کردید
تلفن خود را با 00 شروع کردید و مشکلا تز این قبیل.
در غیر این صورت دامنه ها انی ثبت میشوند
البته من در حال حاظر سفارش دامنه ای را معلق نمیبینم.اگر در هر صورت مشکل شما همچنان پا بر جاست.برای ما تیکت ارسال کنید.
ممنونم
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
November 5th, 2011, 13:52

نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام. نه دوست من. احتمالا شما هنگام ثبت نام به درستی مشخصات خود را وارد نکرده اید.مثلا ادرس خود نام خود یا ... را فارسی وارد کردید
تلفن خود را با 00 شروع کردید و مشکلا تز این قبیل.
در غیر این صورت دامنه ها انی ثبت میشوند
البته من در حال حاظر سفارش دامنه ای را معلق نمیبینم.اگر در هر صورت مشکل شما همچنان پا بر جاست.برای ما تیکت ارسال کنید.
ممنونم
بله حق با شما بود
دامنه با موفقیت ثبت شد
ممنون
-