نوشته اصلی توسط Hostpolis حتما، خواهش میکنم: فقط قبلش حتما اگر فایروال دیگه مثل apf دارید پاک کنید. برای تنظیمات فایلها اینجا هستند /etc/csf/* در ضمن روی وی پی اس باید klogd فعال باشه: اینجا چک کنید براش /etc/init.d/syslog ---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ---------- اینم مرجع دقیق تر از من: CSF Install Guide - How To ممنون دوست عزیز . با نصب فایروال آشنایی دارم . شما فرمودین ترکیب دو فایروال که به نظرم جالب اومد. به هر حال ممنون . لطفا راهی برای جلوگیری از آی پی های خارجی بفرمایید . ممنونم .
نوشته اصلی توسط dodgy ممنون دوست عزیز . با نصب فایروال آشنایی دارم . شما فرمودین ترکیب دو فایروال که به نظرم جالب اومد. به هر حال ممنون . لطفا راهی برای جلوگیری از آی پی های خارجی بفرمایید . ممنونم . منظورتون رو از آی پی های خارجی متوجه نمیشم. میشه بیشتر توضیح بدید؟
SYNAPTI.CA - World's Localhost نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین. دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
نوشته اصلی توسط Hostpolis منظورتون رو از آی پی های خارجی متوجه نمیشم. میشه بیشتر توضیح بدید؟ منظورم اینه که هیچ آی پی غیر ایرانی وارد سایت نشه و بطور کلی بلوکه شده باشه .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن