-
September 6th, 2009, 12:44
درخواست خرید سرور
با سلام به دوستان قصد اجاره سرور اختصاصی رو داریم لطفا به توجه به شرایط زیر قیمت های خودتون رو اعلام کنید .
سی پی یو : Pentium D 925 Dual Core
SINGLE CPU DUAL CORE 3.0GHZ 800FSB (2x1MB CACHE)
یا
Dual Xeon 2.8GHZ
رم : 2 گیگابایت
هارد : 160 یا 250
قیمت پنل ها
وضعیت پشتیبانی
تعداد ای پی
پهنای باند حداقل 2000 گیگ الی 1500 گیگ
سیستم عامل لینوکس
دیتا سنتر (توصیح در مورد وضعیت کنونی دیتاسنتر و تعداد سرورهای موجود شما و معرفی چند سایت رو سرورها )
در ضمن 3 روز تست حتما نیاز است .
با تشکر
ویرایش توسط teamnet : September 6th, 2009 در ساعت 15:59
-
تعداد تشکر ها از teamnet به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2009 12:44
# ADS
-
September 6th, 2009, 18:36
پاسخ : درخواست خرید سرور
سلام
لطفا صفحه سرورهای اختصاصی ویژه سایت ما را هم بررسی کنید . در حال حاضر 5 سری از سرور ها در فروش ویژه هستند . اگر در مورد دیتا سنتر Caro هم سوال داشتید من در خدمت هستم و برای همین منظور تاپیک جداگانه ای ایجاد شده است .
http://www.nikanhost.com/member/brow...category_id=11
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Nikan به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2009, 18:44
دوستان عزیز با توجخ به موضوع لطفا قیمت پنل های خودتون رو هم اعلام کنید
-
تعداد تشکر ها از teamnet به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2009, 01:40
عضو انجمن
نکن این کارارو !!!
سرور رو خودت بگیر !!!
اگه یه جا میخوای که مشکل پرداخت نداشته باشی ، از نظر تحریم خیالت راحت باشه ، پشتیبانی فارسی داشته باشه از xlhost بگیر !!!! ( چون صاحبش ایرانی هست، البته فکر کنم ، چون حتی دامین سایت هم به اسم جناب سعید خرازی ها هست )
اگه بخوای خودت بگیر فقط قسمت معرف ایمیل من یا یکی از دوستان رو بزن که پورت 100 مگ برات رایگان بشه !! ( همین ماهی 20 تومن به سودت هست ) البته اگه طرف مقابل هم بخواد !!!
اینجوری همه چیز سرور دست خودته و هیچ ترسی نداری !! که فردا با کسی که خرید کرده مشکل پیدا کنی یا هر چیزی ... !!!
من میتونم همون سرور های xlhost.com رو که خود شما میگیری ولی با معرفی کننده من !!! براتون پورت 100 مگ رو مجانی کنم !! در همین حد ! ( فردا یا هر موقع هر بلائی سر من هم بیاد هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاد )
از نظر مشورت اولیه ( برای نصب نرم افزار های اولیه و ... ) هم میتونم کامل کمکتون کنم و نصب هم میتونم انجام بدم ( تجاری ) .
خواستید تماس بگیرید.
موفق باشید
ویرایش توسط Roka : September 7th, 2009 در ساعت 01:43
-
تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2009, 09:47

نوشته اصلی توسط
roka.ir
نکن این کارارو !!!
سرور رو خودت بگیر !!!
اگه یه جا میخوای که مشکل پرداخت نداشته باشی ، از نظر تحریم خیالت راحت باشه ، پشتیبانی فارسی داشته باشه از xlhost بگیر !!!! ( چون صاحبش ایرانی هست، البته فکر کنم ، چون حتی دامین سایت هم به اسم جناب سعید خرازی ها هست )
اگه بخوای خودت بگیر فقط قسمت معرف ایمیل من یا یکی از دوستان رو بزن که پورت 100 مگ برات رایگان بشه !! ( همین ماهی 20 تومن به سودت هست ) البته اگه طرف مقابل هم بخواد !!!
اینجوری همه چیز سرور دست خودته و هیچ ترسی نداری !! که فردا با کسی که خرید کرده مشکل پیدا کنی یا هر چیزی ... !!!
من میتونم همون سرور های xlhost.com رو که خود شما میگیری ولی با معرفی کننده من !!! براتون پورت 100 مگ رو مجانی کنم !! در همین حد ! ( فردا یا هر موقع هر بلائی سر من هم بیاد هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاد )
از نظر مشورت اولیه ( برای نصب نرم افزار های اولیه و ... ) هم میتونم کامل کمکتون کنم و نصب هم میتونم انجام بدم ( تجاری ) .
خواستید تماس بگیرید.
موفق باشید
Roka.ir عزیز ، شما تبلیغ و پیشنهاد خودت رو بده!
چرا انگ ***ی و ... به دیگران میزنید؟!
چون جزآقای میرزاخانی تو این فروم آفر نداد !
آدم بهتره همه رو به یه دید (چشم) نگاه نکنه
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از WebRang به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2009, 10:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
WebRang
Roka.ir عزیز ، شما تبلیغ و پیشنهاد خودت رو بده!
چرا انگ ***ی و ... به دیگران میزنید؟!
چون جزآقای میرزاخانی تو این فروم آفر نداد !
آدم بهتره همه رو به یه دید (چشم) نگاه نکنه
موفق باشید
شما همون pizoul نیستی ؟
من انگ ***ی نه به شما نه به هیچ کس دیگه ای نزدم و نمیزنم و اصلاً کاری به کار شما ندارم و نخواهم داشت !!!!
شنونده باید عاقل باشه
یکی از پر بیننده ترین تاپیک های همین سایت به اسم " بسته شدن 3 سرور " هست ، اون آقائی که سرور گرفته نه *** هست نه کلاه بردار و نه هیچ ! فقط یه اشتباه کرد و اشتباه اون باعث شد خیلی ها نابود شن !!!
من منظورم این هست که آقائی که میخواد سرور بگیره ، مخصوصاً اختصاصی باید همه چیز دست خودش باشه !
شما مطمئن باش اگه به اسم من سرور گرفته بشه من اگه بد حسابی بکنم همه سرور هام بسته میشه و .... کلاً هر اشتباهی بکنم اون مشکل پیش میاد !!!
منم بهش گفتم فقط در صورت تمایل من میتونم توی مدیریت اولیه بهش کمک کنم و سرور رو هم خودش میگیره فقط موقع سفارش میگه فلانی معرفی کرده !!
ولی بعضی از دوستان وقتی ازشون سرور اختصاصی میگیری حتی پسورد اس اس اچ رو هم به خریدار نمیدن !!!
من نمیدونم حرفای من چه ربطی به شما داشت که به خودتون میگیرین !!!
-
-
September 7th, 2009, 10:42

نوشته اصلی توسط
roka.ir
شما همون pizoul نیستی ؟
من انگ ***ی نه به شما نه به هیچ کس دیگه ای نزدم و نمیزنم و اصلاً کاری به کار شما ندارم و نخواهم داشت !!!!
شنونده باید عاقل باشه
یکی از پر بیننده ترین تاپیک های همین سایت به اسم " بسته شدن 3 سرور " هست ، اون آقائی که سرور گرفته نه *** هست نه کلاه بردار و نه هیچ ! فقط یه اشتباه کرد و اشتباه اون باعث شد خیلی ها نابود شن !!!
من منظورم این هست که آقائی که میخواد سرور بگیره ، مخصوصاً اختصاصی باید همه چیز دست خودش باشه !
شما مطمئن باش اگه به اسم من سرور گرفته بشه من اگه بد حسابی بکنم همه سرور هام بسته میشه و .... کلاً هر اشتباهی بکنم اون مشکل پیش میاد !!!
منم بهش گفتم فقط در صورت تمایل من میتونم توی مدیریت اولیه بهش کمک کنم و سرور رو هم خودش میگیره فقط موقع سفارش میگه فلانی معرفی کرده !!
ولی بعضی از دوستان وقتی ازشون سرور اختصاصی میگیری حتی پسورد اس اس اچ رو هم به خریدار نمیدن !!!
من نمیدونم حرفای من چه ربطی به شما داشت که به خودتون میگیرین !!!
بله ! پیزول هستم!
این تاپیک عنوانش چی هست؟ "درخواست خرید سرور "
درخواست نصیحت نیست همه هم فهم دارند الان هم ااطلاعات کافی....
من تمام آفر هایی که میدم، از کارو هست! همه هم معرفیمیکنم به آقای میرزاخانی ( نیکان هاست)
چرا این کار رو میکنم ؟!
صداقتی که از ایشون دیدم!
سابقه کاری که از ایشون دیدم!
همکاری خوبی که از ایشون دیدم!
حالا چه مزیتی داره ؟
با معرفی بنده، میتونن سرورشون رو با تخفیف بیشتری بگیرند، نه اینفو سرور به دست من میرسه نه چیزی! این کار فقط به نفع خودشان و مشتری هایی که در آینده میخان بیان هست!
در کل بهتره کمی تحقیق کنید!
منم حرفم این هست که همه رو به یه چشم نگاه نکنیم!!!!!
حالا اینجاشما به خودتون گرفتید! نه من!
امیدوارم منظور حرفم رو فهمیده باشید، هم شما قصدتون کمک هست ، هم من!
پس بهتره این نیت پاک به .... کشیده نشه
موفق باشید
-
-
September 7th, 2009, 10:49
-
-
September 7th, 2009, 11:39

نوشته اصلی توسط
roka.ir
اینجا جای کل نیست !
ولی شما سر همون سرور فکر کنم باید منظور الان منو درک کرده باشید ... !!!
نمیدونم تا کی باید .......
میشه دقیق بفرمائید کجای حرف من توهین به شما بود که اینجوری داری حاشیه درست میکنی ؟

حوصله دهن به دهن و ... ندارم!
باشه، شما درست میگید!
حرف من اشتباه هست!
موفق باشید
-
-
September 7th, 2009, 23:57
عضو انجمن
ببخشیدا !
موضوع تاپیک چی بود و چی شد !!!!!