نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

موضوع: خدمات مهر هاست چطوره ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : خدمات مهر هاست چطوره ؟

مهر هاست چند روزه کلا به هم ریخته بخش پشتیبانی سایت غیر فعال شده
    مدت اعتبار دامین من رو به اتمام بود یک هفته پیش هزینه یک ساله دامین رو به حسابشون ریختم تا برای یک سال دیگر تمدید کنم ولی متاسفانه آنقدر طول دادند که مدت دامین من تموم شد و الان دو روزه سایتم باز نمی شود
    اگر کسی از مسولین و مدیران این هاست در این سایت عضویت داره لطفا توضیح بده کی مشکلات سایتشون برطرف میشه
    من بر اساس تعریف هایی که در همین انجمن از این هاست شده بود رفتم از اونها خرید کردم ولی الان خیلی پشیمانم

2. تعداد تشکر ها ازnajafi613 به دلیل پست مفید

عضو جدید birjandiya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط najafi613 نمایش پست ها
    مهر هاست چند روزه کلا به هم ریخته بخش پشتیبانی سایت غیر فعال شده
    مدت اعتبار دامین من رو به اتمام بود یک هفته پیش هزینه یک ساله دامین رو به حسابشون ریختم تا برای یک سال دیگر تمدید کنم ولی متاسفانه آنقدر طول دادند که مدت دامین من تموم شد و الان دو روزه سایتم باز نمی شود
    اگر کسی از مسولین و مدیران این هاست در این سایت عضویت داره لطفا توضیح بده کی مشکلات سایتشون برطرف میشه
    من بر اساس تعریف هایی که در همین انجمن از این هاست شده بود رفتم از اونها خرید کردم ولی الان خیلی پشیمانم
    منم با ایشان مشکل دارم
    مشکل نه

یعنی سایتشون واسن باز نمیشه

پشتیبانیش قعطه

4. تعداد تشکر ها از birjandiya به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

@ آفاق دیتا : دوست عزیز {شما شاید یکی از چند صد مشتری مهر هاست باشید و از شاید از چند ده نفری باشید که از سرویس ها ناراضی هستید} این جمله شما میزان رابطه شما با مهر هاست و میزان بی طرفی شما را نشان میدهد ...
    یاد آور میشوم نارضایتی مشتری دو دسته است ... دسته اول مشتری نسبت به پول پرداختی و صحبت ها و قول های اولیه خدمات متناسب دریافت نکند و دوم اینکه مشتری اصلاً خدمات دریافت نکند.... شما زمانی که یک هاست میگیرید از آن چه استفاده ای میکنید؟
    آیا جز این است که دوست دارید سایت شما آپ باشد و یا سرعت آن خوب باشد؟ اما اگر هر روز مدتی را دان باشید ، دو بار در سال هک شوید و در صورت اعتراض جمله "نمیخواهید سرویس خود را منتقل کنید" را بشنوید ، چه نظر دارید آیا باز هم میگوئید چند ده نفر ناراضی ، ... بد نیست حال مشتریان مهر هاست را در هفته گذشته بپرسید ... دوست دارم بدانم بازهم نظرتان روی چند ده نفر است ... ؟؟؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)