دایرکت آی شرکتی هست که اگر درست یادم باشه قبلاً همه چیزش تو خود سایت DirectI.com بود ولی الان کل برنامه های ریسلریش روی دومین ResellerClub.com هست. پنل ریسلری که بگیرید هم میتونید دومین ثبت ثبت کنید هم هاست بدید.
من آخر متوجه نشدم آخر شما میخواید ریسلر بشید یا خودتون سرور برای هاستینگ راه اندازی کنید. اگر خودتون میخواد سرور رو راه اندازی کنید که بله فقط کافیه دومین رو توی RC ثبت کردید DNS های خودتون رو بدید اما اگر احیاناً میخواد هاستینگ رو هم با RC به صورت ریسلری بدید در پایان مراحل ثبت دومین DNS هایی که RC برای هاستینگش بهتون میده رو ست می کنید.
من پنل enom رو ندیدم. GoDaddy و ResellerClub رو باهاشون کار کردم. GoDaddy رو که کلاً دورش خط بکش چون سایه ایرانی رو با تیر میزنه. پنل هم از نظر من افتضاحی بیش نیست (البته یکبار فقط لوگین کردن اونم برای مشتری بود). اما ریسلر کلاب گزینه خیلی خوبی می تونه باشه. دلایلش هم ایناست:
1. خیلی راحت ثبت نام میکنی، با ایران هم هیچ مشکلی نداره. 100 دلار هم پرداخت می کنی تا پنل فعال بشه. بعضی ها میگم مدارک شناسایی و اینها میخواد ولی من که ندیدم. فقط زنگ زدن و تایید خواستن این حساب مال شما هست و میخوایدش یا نه؟ (فکر کنم اون هم بخاطر این بود که یه سه چهار روزی دیر پول رو ریختم)
2. می تونی با وب مانی که با امنیت خیلی بالا دلارت رو از شرکت آوا تهیه کنی و براشون بفرستی. وبمانی جزو گزینه های پرداخت آفلاینشون هست که بعد از پرداخت پول به حسابشون، تیکت باز میکنی و اگر به آخر هفته بخوره یا سرشون خیلی شلوغ باشه نهایتاً سه روزه پولی که ریختی رو به اعتبارت اضافه میکنن.
3. ثبت دومینش قیمت معقولی داره. هاستش هم خیلی ارزون هست. یه هاست لینوکسی با 5 گیگ فضا و 100 گیگ ترنسفر ماهیانه فکر کنم ماهیانه 1 دلار و 49 سنت میشد. میتونی خودت هر پلنی خواستی ایجاد کنی. بالاترین پلنش فضای نا محدود با ترافیک نامحدود هست که ماهیانه 4 دلار و خورده ای میشه.
4. آپتایمش نسبت به 90% هاست های ایرانی بهتر هست. یک فروم روی هاستینگی که الان بالای صفحه تبلیغ داده هاست کردم یعنی هفته ای حداقل یکبار به مدت چهار پنج ساعت سایت بالا نمیاد. ولی نشده یه بار برم تو سایتهایی که با RC هاست کردم یه دفعه بالا نیاد.
5. دامنه رو بسته به اینکه پسوندش چی باشه می تونی طی تعداد روز مشخصی اگر مشتری پیشمون شد یا هر اتفاقی افتاد حذف کنی و مبلغی که از حساب کسر شده رو برگردونی. در مورد هاستش هم بدون هیچ گونه سئوالی بمدت یک ماه بعد از خرید میتونی refund کنی. هر دامنه ای که هاستش ریفاند بشه میشه مجدداً هاست کرد ولی دیگه نمیتونی تقاضای Money back بدی.
و یک سری مزایای دیگه که دوستانی که به صورت تجاری استفاده می کنن بیشتر اطلاع دارند. من فقط استفاده شخصی دارم و در مورد خیلی از امکاناتش اطلاعی ندارم.
اون بحث ایمیل هم که میگم بخاطر این هست که ایمیل ها تو CPanel نیست. این CPanel هاست RC هست:
ایمیل ها از توی پنل خود ریسلر کلاب مدیریت میشه. هر کدو از مشتریهایی که داری راحت می تونه ایمیل بسازه، دسترسی داشته باشه و ... ولی توی CPanel نیست. این رو گفتم فقط مد نظر داشته باشی برای انتقال به مشکل نخوری.