از نحوه صحبتتون کاملا معلومه چه انسان شخیصی هستی
از خون س. نجس تر اون پولی که شما می خورید
دیدار به قیامت جناب پشتیبانی
از نحوه صحبتتون کاملا معلومه چه انسان شخیصی هستی
از خون س. نجس تر اون پولی که شما می خورید
دیدار به قیامت جناب پشتیبانی
محکوم شدی دیگران هم بهت جواب دادن دیگه حرف نداشتی این حرف میزنی هر وقت یاد گرفتی سرور مجازی چیه و چطور ی باش کار میکنند بعد بیا تو میکرفون صحبت کن جواب ادمهای بی شخصیتی مثل شما را باید اینطوری داد از بعدظهر کل وقتم گرفتی فکر کردم انسان هستی مشکلت حل کنم که الان میبنم .... بگزریم
در ضمن ***ی که نکردم که میگی دیدار به قیامت سرورت سر جاشه به هرکی هم دوست داشتی بده برات تست کنه فکرکردی با همون سرعتی که داخل سرور هست از بیرون سرور میشه دانلود کرد ادم بی سواد
اتفاقا من باید بگم که حلالت نمیکنم بخطار این اراجیف که زدی و البته به حساب نادانی شما میزارم
بقول خودت میگم دیدار به قیامت ببنیم اون دنیا شما را باز خواست میکنند یا من را
در ضمن این پولت توی سیستم من جایی نداره میریزمش به حساب محک اونجا خرج بشه که اون دنیا از گناهت یکم کمتر بشه
موفق باشی
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 27th, 2011 در ساعت 02:00
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اره من ادم بی شخصیت و نادانی هستم که شما ادم با شخصیت و دانا اینجوری باهاش حرف می زنی
می تونم مثل شما هر چیزی که از دهنم در بیاد بگم ولی بازم احترام جای خودشو داره
بعدم من سرویس بی کیفیت شما رو می خوام چیکار
ظهر تا حالا یه صفحه درست نمی شده باهاش باز کرد
ان شالله همیشه سیستمت براه باشه منم از اینکه وقت گرانبهاتم گرفتم معذرت می خوام
از همگی دوستانم هم همینطور
امیدوارم همگی من رو ببخشند
شما هم با این ادبیاتت و این محصولات حتما موفق می شی
خدا حافظ
باز هم با کمال پر رویی داره میگه سرویس ببکیفیت و به شعور کلیه اینهای که سرویس گرفتن داره توهین میکنه چرا که فقط خودش عاقل میدونسته و متوجه شده سوریس خوب نیست ( سرعت در حد کیلوبایت هست ) بقیه اصلا متوجه نیستن
خوب از اونجای که ایشون فقط حرف خودش قبول داشت این همه افراد مختلف گفتن قضیه چی هست
2تا اشکال داشتند یکی اینکه از وضعیت این 2 روز بیخبر بودند و مورد دوم که مهتر هست ایشون خودشون فکر میکردن باید از بیرون وی پی اس هم سرعت دانلودشون
باید سرعت در حد مگ باشه در صورتیکه داخل سرور به سرعت از 12 مگ به بالا بوده در هر صورت
همانطور که گفتم این پولها توی سیستم ما جایی نداره و من هم ریختمش به حساب محک شاید اون دنیا کمک حالش شد و یکم گناهش کمتر شده چون خودش هر ساعت داره میگه دیدار به قیامت . اون دنیا باید جواب پس بده بخاطر این ارجیفی که گفت
سند پرداخت هم توی تاپیک ضمیمه کردم
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
این تاپیک هم ببنید یکی دیگه از دلایل
http://www.webhostingtalk.ir/f41/30471/
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 27th, 2011 در ساعت 03:22
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)