نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
دوست عزیز ببرای بار 10 میگم دانولد منجر idm نصب کنید که بهینه شده شده هم هست لینک هم دادم عزیزم دارم میگم شما تیم ویر بدین من وصل بشم سرور دست خودت خوبه دارم میگم تیم ویور بده قبلشهم idm نصب کن دیگه زبونم مو د راورده

دیگه مشکلت چیه من با رویت به شما وصل میشم
تا الان که قصد و غرضم یه چیز دیگه بود
ممنون از بابت پشتیبانی عالیتون و حرف زدن مهربونتون که زمین تا آسمون با کسی که 2 صفحه قبل داشت توهین می کرد فرق داره
من دیگه نه اینجا چیزی می دم نه کاری به شما و سرورتون دارم

بازم یه گوشه از پشتیبانی شما رو به دوستانی که دارن منو متهم می کنم یاد آوری می کنم
{{{{منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره

1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند
}}}

ما ها خیلی وقته یاد گرفتیم حرف مفت بزنیم ، مرد نباشیم ، بچگی کنیم
دوست عزیز بهتره دیگه کشش ندیم خیلی خسته کننده شد مگه نه
راستی محض اطلاع من رشته م کامپیوتره ، 5 سال کافی نت دارم ، به شبکه و ویندوز 2003 سرور و اینترنت هم آشنایی کامل دارم
سرور شما رو هم به دوستام نشون دادم رو هوا حرف نزدم

دیگه هم کامنت نمی دم اما اگه هر دوستی بخواد از ساکت بودن من سو استفاده کنه و توهین کنه مجبورم جور دیگه بر خورد کنم

این موضوع هم اینجا واسه من کاملا تمام شده هست و از ای ن لحظه نه من سروری می شناسم نه مجیک وی پی اس یا هر چیز دیگه

یا حق