-
August 26th, 2011, 02:28
قابل توجه مديران هاستينگ ها
درود
من در حال جمع آوري ليستي از هاستينگ هاي ايراني هستم و يك سايت مرجع معرفي هاستينگ هاي ايراني دارم ايجاد ميكنم .
از كساني كه مدير هاستينگ هستند يا به نوعي از اين گونه خدمات ارائه مي دهند . تقاضا دارم آدرس سايتشون رو از طريق اين فرم براي من ارسال كنند .
با تشكر
http://20e.ir/webhostingstuff/
-
تعداد تشکر ها ازgoldcom به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2011 02:28
# ADS
-
August 26th, 2011, 02:53
پاسخ : قابل توجه مديران هاستينگ ها
بخواهید همچین لیستی تهیه کنید فکر کنم بیشتر از سایت های دانلود و ... شود
بهترین مرجع گوگل است
-
-
August 26th, 2011, 03:01
نه دوست عزيز
سايتي رو كه در حال كار بر روي اون هستم رو براتون پيغام خصوصي ميكنم تا خودتون مشاهده كنيد.
-
-
August 26th, 2011, 03:51
سلام دوست عزیز
ممنون بایت طرح بدیع و زحمات شما
سایت هاستینگ ما در حال طراحی است و به امید خدا تا 3 روز دیگه آماده میشه، اطلاعات رو از طریق لینکی که اعلام فرمودید برای شما ارسال کردم، ممنون میشم سایت ما هم در این بانک اطلاعاتی غنی ثبت بشه.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازhamids به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2011, 11:17
با تشكر از شما
سايت شما ثبت شد
به زودي آدرس سايتي كه فهرست بندي كردم پابليك ميشه
-
-
August 26th, 2011, 11:28
سلام
دوست عزیز امکانش هست برای منم ادرس بفرستید ؟
و اینکه این سایت نسبت به شرکت بودن و نبودن هم قرار هست دسته بندی بشه یا فقط اسم هاستینگ ها هست ؟؟ ( البته این یک پیشنهاد هم هست که شرکت ها حتما جدا شوند )
موفق باشید
-
-
August 26th, 2011, 12:10
سايت به اين صورت هست كه ، مديران هاستينگ ميان و سايتشون رو ثبت ميكنن
و اشخاصي كه تجربه خريد از هاستينگ را داشتن ، ميان و به هاستينگ از نظر كيفيت ، امنيت ، پشتيباني و ... به صورت ستاره اي (*) امتياز ميدن و همچنين دليل خودشون رو براي امتيازي كه دادن مي نويسن .
ميانگين امتيازشون توسط سايت محاسبه ميشه و هر هفته و هر ماه ، بهترين سرويس دهنده ها در صفحه اول سايت قرار خواهند گرفت . + اينكه يك جستجوگر داره ، كه شخصي كه ميخواد خريد كنه ، ميتونه اطلاعاتي مورد نيازش رو در مورد هاستينگ مورد نظر و تجربه خريداران گذشته به دست بياره .
سوال
پيشنهاد
انتقادي هست در خدمتم
ویرایش توسط goldcom : August 26th, 2011 در ساعت 14:22
-
تعداد تشکر ها از goldcom به دلیل پست مفید