ما فقط یک ماه از این خوک کثیف سرویس داشتیم ( تاپیک درخواست آفر من موجوده همراه با تاریخ ) . برای ماه دوم بهش پول دادیم اما سرویس ندادن به ما . بله ما تیکت می زدیم اما دریغ از یک پاسخ . تهمت ها و اراجیفی سر هم کرده که اینجا لازم هست شفاف سازی بشه :
1- در مورد کنترل پنل فقط و فقط یک بار ازش پرسیدیم هزینه نصب کنترل پنل چقدر هست . همین .
2- اکانتینگ رو من هیچ وقت ازش نخواستم و بهش نگفتم نصب کنه.
3- مدعی شده بهش پول نمی دادیم . در حالی که پول یک ماه سرور رو از ما گرفته اما فقط چند ساعت آپ بوده سرور در یک ماه .
4 - مدعی شده که به ما گفته بایستی به سرور منیجر داده بشه که منیج بشه و ما هم گوش ندادیم و اوضاع اینجوری شده !!!!! این جمله رو خودم بهش گفتم اون هم بعد از 14 روز داون بودن سرور که گفتم تو آپ کن تا ما منیج کنیم .
5- با لحن صحبت کردنت و دروغ هایی که گفتی معلوم شد پدر و مادرت کی هستند .
6- آقای حلال زاده (!!!!!!!!) تو در حدی نیستی که من بخوام پاسخت رو بدم برای همین میدم اشخاص دیگری جوابت رو حرفه ای بدن .
7- آقای حلال زاده (!!!!!!!!) تو مدعی بودی سرور های میهن دانلود رو خودت تامین می کردی طبق این تاپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f129/27322/ که مدیر میهن دانلود از سر تا پا رنگت رو به یه رنگ تیره تر تغییر داد .
8- آقای حلال زاده (!!!!!!!!) و حلال خور (!!!!!!!!) به زودی می بینی منو خیلی مهربون .