با عرض سلام خدمت همه دوستان که محترمانه صحبت کردند. مسئله یوزر Speed حل شده. با ایشون به توافقاتی رسیدیم و ایشون متوجه شدن ما هیچ تقصیری نداریم با این حال ترتیبی دادیم هم ما هم ایشون راضی باشن.
اما یک نفر که حلال زاده بودنشون در هاله ای از ابهام هست توجه بنده رو جلب کرد. کاش ایشون مسئله شون رو رو میکرد گرچه میدونم از اون جهت که پدر و مادر ایشون دقیقا مشخص نیست به همین جهت نباید هم شرفی در خونشون باشه.
حسن سعدونی (یوزر Haakem) انسان کثیفی هست. این فرد که با چاپلوسی از ما سرویس میگرفت همکارهای بنده با نهایت لطف به ایشون و درخواست های هر روزشون رسیدگی میکردند روزی به طور معمول سه تا تیکت پشتیبانی داشتند. از این دست که فلان چیز رو نصب کنین. کنترل پنل نصب کنین. اف تی پی رو اینستال کنین اکانتینگ راه بندازین. کانفیگ کنین. که طبق روال هیچ پولی هم نمیدادند. حالا اینجا مثل خوکی کثیف در این تاپیک جولان میدند رو علتش رو عرض میکنم. به حمدالله انقدر این فروم بی در و پیکر هست که هر قمری این جرئت رو به خودش میده با آبروی یک گروه و فرد مجترم بازی کنده. بنده که از دست اعمال ایشون به تنگ اومدم لازم میدونم یه سری نکات رو بگم تا ایشون رو بشناسین. ایشون با شانتاژ کردن ما قصد داشت مبلغی رو از ما به یغما ببره که فهمیدیم و جلوی ایشون رو گرفتیم. ایشون از ما چندین ماه سرویس خوب داشتندکه در آخرین تماسشون فرمودن واقعا از کیفیت سرویس شما لذت بردیم و خیلی دوست داشتیم هنوز با شما باشیم (برخلاف مضخرفاتی که از دهنشون در اومد.) سرویس ایشون چندین روز به علت دی داس زیر حمله قرار گرفت و ایشون هم هر رو از بر تشخیصص نمیداند میفرمودن سرور داونه عرض میکردیم سرور شما به علت حمله داون هست بایستی به یک منیجر سرور داده بشه برای منیج فایروال هم بایستی چه منیجر ما باشیم چه فردی دیگه باید پول داد. ایشون یک بچه خوردسال هست که دوزار در ته جیبشون موجود نیست . همین شد که سرورایشون موند حالا دغ و دلی بی پول بودن خودشون رو در این تاپیک خالی میکنند. بهتره یقه کسی دیگه رو بگیری تا یقه یک بیگناه. با لحن بدی صحبت کردی این بار بیای توهین کنی هرچی لایق خودتو خوانوادته حسین سعدونی حوالت میکنم.
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
تبریک بهت میگم با این پستی که دادی رسیدی به 100 تا .. مبارک باشه . حالا برو و تاپیک فروش رو استارت بزن ..
روی همین سرورها سه تا مشتری تورنت کار دارم .
شما هنوز در این کار به حدی نرسیدی که بخوای اظهار وجود بکنین بزارین به 100 پست برسین بعد عرض میکنیم مادر عروس شما تشریف بیارین.