نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
باسلام
خوب از مخابرات پیگیری کنید چرا نمیرسه و پول کسر میشه!(الان میگید اینجا ایرانه و از این حرفها!!) ولی بخدا اگه پیگیری کنید مطمئن باشید که به نیتجه خواهید رسید ...!
در مورد سخن بنده هم ربطی به قانونی بودن یا نبودن لایسنس نداره!! در سه روز گذشته چندتا مشکل داشتیم که کاربر پرداخت کرده بود لایسنس فعال نشده بود!! پیگیری کردیم دیدیم مشکل از سیستم پروایدر هستش اونا هم سیستم رو درست کردن و کلی از ما تشکر کردن!! فقط پیگیری شما میخوایید راحت پشت کامپیوتر بشینید و کار کنید ...!!! این نمیشه که باید احساس مسئولیت هم داشته باشید!
این حرف هم دیگه کلیشه ایی شده صداقت و ... نصف انرژی و وقت این صداقت رو بزارید پای پیگیری قاعدتا نتیجه خواهید گرفت!

دقیقا حرف من همینه.من بخدا لحظه اول حرف محسن خان رو درک کردم و میدونم داره چی میگه اما حرصم میگره وقتی خودشو اون یکی محسن داوری میگن به ما مربوط نیست اینا چون سرویس دادن باید پیگیر بشن مگه میشه پول بابت ارسال نشده پیامک بگیره رهیاب بابا جان وقتی رهیاب داره پول از اعتبار شما کم میکنه و شما هم از ما واونوقت وقتی من به شما شکایت میکنم شما میگید تقصیر مانیست اونوقت باید موضوع رو از رهیاب یا هر پروایدر دیگری پیگیر باشید اینجا بحث 1 دونه مسیج 2 تا مسیج نیست شما اگه 100 تا یوزر داشته باشید و تویه یه روز 50 تا مسیجش اینطور شده باشه میشه 5000 مسیج میشه 6میلیون تومن تو 1 روز که اسمش کلاه... هست.باید پیگیر باشی محسن حان به جای اینکه رفع اتهام کنی