شما که تا الان میگفتید به من ارتباطی نداره و به نماینده مربوطه پس لطفا اظهار نظر دیگری نفرمایید شما راحت باشید من ویژگی های سرویس سامانه ی ارسال پیامک www.persiansms.info که سایت شما هم یه جورایی میشه چون هردو یکی هستند و ایشون نماینده شماست رو لیست کردم تا دوستان بدونند همین و درصورت لازم به قول خودتون همون نمایندتون اظهار نظر کنه
-پشتیبانی درحد0 زیرا تیکت هایی که میزنید اصلا جوابی بهشون داده نخواهد شد تازه اگر روزی روزگاری تیکتتون جواب داده شده یا بگید چرا جواب نمیدید میگن جوابی نداشتیم بدیم که ندادیم
2-خودشون دارن از اای داوری سرویس میگیرن هرمشکلی باشه نه میتونند حل کنند نه چیزی شما باید به این پشتیبانیشون بگید ایشون برم به اقای داوری بگن واقای داوری هم که دیگه معلومه....
3-اگه میخواید پول بدید و این پیامک هایی که ارسال میکنید رو بفرستید به امان خدا و دست به دامان خدا بشید که خدایا مسیج من برسه مقصد از این سایت سرویس بگیرید
4-فریب این تبلیغشون رو که میگن گزارش تحویل داریم تو کنترل پنل نخورید به هیچ وجه چون خط مگفا همون سری 3000 که به جرات بهتون میگم دلاوری نداره و خطوط سری رهیاب همون 1000 شون هم اگه با وب سرویس ارسال کنید تو پنل دلاوری نداره و اگر دستی ارسال کنید هم نصفه روز دلاوری داره نصف روز نداره
5-مسیجایی که ارسال میکنید شاید در روز 500 تا مسیج بفرستید اما 1 دونشم به مقصد نرسه اونوقت اگه به پشتیبانی هم بگید بهتون فقط یه حرفو میزنند اون هم این هست(مسیج های شما SMSID گرفتن پس ما مشکلی نداریم)
6-گفتند ما قرارداد رسمی ارائه میکنیم بهتره بگم خدمتتون اینا قرارداد امضا نمیکنند دراصل دارن تعهد نامه میگیرن چون تا جایی که من اطلاع دارم قرارداد رسمی شامل یه سری بنده ها هست که دوطرف به هم متعهد میشن اما جالبه که تو این تعهدنامه شاید خودتون رو بکشید یه بند تعهد از فروشنده هست که اونم اینه که خط اشتراکی تو پنل کاربر قرار بده
7-زمانیکه ازشون میخواستم پنل بگیرم تو تبلیغاتشون بود یک خط رهیاب یک خط مگفا و یک خط سری 2000 تو شماره های اشتراکیشون هست که الان شماره 2000 رو برداشتن درحالیکه یکی از دلایل سرویس گرفتن من ازشون وجود شماره 2000 اشتراکی بود(یا نباید تو تبلیغات استفاده میکردند یا اگر کردند باید تا اخر وجود داشته باشه دیگه)
این مواردی بود که لازم شد من اعلام کنم به هیچوجه نمیخواستم این موارد رو بگم همینطور اسم سایتی که باهاش مشکل دارمو اما نیاز دیدم که حتما اعلام کنم