نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: ارتقا پهنای باند جهت مشترکین ساکن ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن RezaFH آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,032
    تشکر تشکر شده 
    2,817
    تشکر شده در
    1,444 پست

پیش فرض پاسخ : ارتقا پهنای باند جهت مشترکین ساکن ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

این گزارشات نمیتونن کمک چندانی به شما بکنند چون هر ISP در نهایت route مختص و یا نزدیک به خودش رو انتخاب می کنه تا هر چقدر میتونه hop های بین راه رو کمتر کنه.

برای اینکه بتونید گزارش دقیقتری به دست بیارید، پیشنهاد می کنم BGP هر یک از ISP های ایران رو (اصولاً ISP های بزرگ و معروف کافی هستند) بررسی کنید و ببینید که بیشترین تعداد حظور یک provider مربوط به کدام یک هست که در اکثر BGP ها مشترک هست و سپس این مورد رو از طریق looking glass با pop مورد نظر خودتون بررسی کنید تا بتونید نتیجه بهتری بگیرید.

در مورد کانادا اطلاعاتی ندارم ولی در مورد آمریکا، ما از POP های Atlanta استفاده میکنیم در 56 Mariette و اکثراً با Tinet و HE و Cogent ارتباط خوبی دارند و کمترین hop رو سپری می کنند.

با تشکر.
    داشتم چنین توضیحی مینوشتم که رفرش کردم و ارسال شما رو دیدم
    بنظر من هم با اکتفا به tracert به جایی نمیشه رسید !
    باید به این توجه کنید که هر شخص در چه شهری و از چه شرکتی اینترنت داره و تحت چه شرایطی

شاید این لینک بتونه توصیف خوبی از بزرگی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی در ایران باشه :
    https://www.ripe.net/membership/indices/IR.html
    فکر کنم تمام یا بیشتر پهنای باند ایران توسط شرکت مخابرات تهیه شده و بین ISP ها پخش میشه
    AS12880 Information Technology Company (ITC) - bgp.he.net
    AS12880 DCI-AS Information Technology Company (ITC)
    AS12880 DCI-AS Information Technology Company (ITC)
    و این هم شاتل برای مثال : AS31549 RASANA Aria Rasana Tadbir - robtex که تمام پهنای باندش رو از مخابرات گرفته!
    راهی که میتونه مشکل کیفیت رو حل کنه یا بهبود ببخشه (البته بدون در نظر گرفتن کیفیت پایین زیرساخت مخابرات که پابرجا خواهد بود) تهیه اینترنت از شرکتهایی مثل Telianet یا Level3 و HE و ... هست که فکر نمیکنم با قوانین فعلی کشور چنین کاری بصورت شخصی یا شرکتی (حتی شرکت در سطح بزرگ مثل همون شاتل که گفتم) امکان پذیر باشه!
    حالا تصمیم شما رو نمیدونم چی هست و آیا نظر یا راه حلی برای این موارد در نظر دارید ؟
    یا اصلا هدفتون از ایجاد این تاپیک چی هست و با نتیجه چه تصمیمی خواهید گرفت ؟

2. تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)