از سوالتون مشخصه که قصدتون مچ گرفتنه!! :دی ولی کور خوندید چون منظورم اون چیزی نیست که برداشت کردید و دلیل نوشتن پست قبلی هم اونی نیست که فکر می کنید!!
در این مورد، وقتی بحث بصورت کلی سرور هست، یعنی استفاده از هر نرم افزار یا پلاگینی بر روی نرم افزار ها که باعث افزایش کارایی سرور بشود. خوب بصورت دستی ما میتونیم روی یک وب سرور آپاچی خیلی از کانفیگ ها رو انجام بدهیم و با توجه به انعطاف و قدرتی که چنین وب سروری دارد، میتونیم به خواسته هامون برسیم. ضمن اینکه با نصب پلاگین ها و اسکریپت ها جانبی که تعدادشون یکی دو تا هم نیست میشه به بهبود شرایط کمک کرد. همچنین در مورد مجموعه هایی همچون Cpanel\WHM به صورت پیشفرض یکسری اکستنشن همراه خود دارند که اغلب آن ها فقط به بحث افزایش کارایی و سرعت سرور کمک می کنند و با نصب و کانفیگ اون ها میتونید جنبه های مختلف رو به خوبی پوشش بدهید. از طرف دیگر وب سرور های دیگری غیر از Apache یا پلاگین های Optimization جامع برای انواعی همچون Apache وجود دارند که از قبل تنظیمات مربوط به Optimization در آن ها انجام شده و با نصب و تنظیمات ابتدایی در آن ها می توان نتیجه بهتری نسبت به یک سرور خام Apache بدست آورد. مثل LiteSpeed و NGNIX و ... . همچنین در مورد اسکریپت هایی نظیر چیزی که در این تاپیک معرفی شده است، چنین چیز هایی خیلی کمیاب هستند و من بعید میدونستم که این به عنوان یک نرم افزار مستقل و در یک مرحله بالاتر عمل کند، لذا فایل های موجود را خیلی گذرا مرور کردم... دقیقا یکسری از این فایل ها مربوط به اکستنشن ها و پلاگین های خود Apache هستند که در حالت عادی و بصورت دستی نصب و تنظیم می کنید. در نتیجه در وهله اول نظر من اینه که این اسکریپت غیر از خودکار انجام دادن کارهای دستی کار خاص دیگری انجام نمیده (حالا این مورد با نگاه دقیق تر به محتوی مشخص میشه). ضمن اینکه اگر شما با یک چیز درست حسابی و مستقل در ارتباط باشید، خیلی بعیده چند سطر توضیح و review توی نتایج گوگل از اون پیدا نکنید و یا حداقل در وبسایت های اسپانسر OpenSource یک صفحه اختصاصی برای اون وجود نداشته باشه.
بنده غیر از وب سرور ها و پلاگین های وب سرور موجود که کار Optimization رو بخوبی انجام می دهند، اسکریپتی در سطح QSpeed که در سطح پایینتری فعالیت می کنه نمی شناسم. غیر از این موارد تنها نصب و کانفیگ اکستنشن ها و پلاگین های کوچک تر، بصورت دستی هستش که بنده این مورد رو بیشتر ترجیح میدهم.
در مورد QSpeed هم سر فرصت یک نگاه دقیق می کنم و نحوه کارش رو چک می کنم اگر غیر از خطوط بالا بود و ارزشش رو داشت میام همین جا میگم...