-
August 13th, 2011, 23:54
پاسخ : نظر سنجی بزرگ در مورد هاستینگ
بهترین تجربه ای که من کسب کردم همیشه اگر سرور خواستید بگیرید یا پنل سرور را بگیرید و یا خودتون مستقیم خرید کنید بدید یکی هزینه را پرداخت کنه
اینو که گفتی یاد یه چیز افتادم .
ایرانی جماعت زورش میاد زیر چتر کسی بره حتی اگر به سودش باشه !
قول میدم اگر توی ایران پورت 2 مگ مثل 128 الان بود هیچ کس نمیرفت حتی دیتاسنتر !
چون اون قدر .. هستن .
مثلاً یارو میگه من بیام برم توی رک این بابا ؟
الان خودم رک میگیرم دهنش کش بیاد !
سر سال هم حسابش نمیخونه میبنده !
علت عدم نیاز پشتیبانی 24 ساعته هم همینه .
نیاز نیست !
اگر همه اون قدر کارمون درست بود مطمعن باش الان 10 تا شرکت *24 داشتیم ...
-
تعداد تشکر ها از milade به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2011 23:54
# ADS
-
August 14th, 2011, 09:58
-
-
August 14th, 2011, 11:07
بحث راجعه به هاست نامحدود شد که خوب شد نیما عزیز هم اشاره کردند که هاست نامحدود هم مثل پشتیبانی 24 ساعته دروغه !
شما دوست عزیزی که می فرمایی :

نوشته اصلی توسط
amirlord
بگذریم . پشتیبانی 24 ساعته یک امر عادی هست و خیلیا هستن که الان 24 ساعته ساپورت میدن . وقتی خودتون نمیتونید 24 ساعته ساپورت بدید ، فکر نکنید بقیه هم نمیتونن .
یه جا معرفی کنید که پشتیبانی 24 ساعته بده ! فقط 1 جا !
حالا خوبه خودتون میگید :

نوشته اصلی توسط
amirlord
البته تا همین پریروز از ساعت 12 شب تا 12 ظهر فرداش خودم آنلاین بودم و چون دیدم صرفه نداره برام ، این کار رو گذاشتم کنار . درسته ، برای ما نمی صرفه . اما برای خیلی های دیگه می صرفه .
مطمئن باشید تو ایران نه تنها برای شما بلکه برای هیچکسی نمی صرفه !
آره اگر به بازار هاستینگ یه سروسامونی داده بشه ، شاید شاهد پشتیبانی 24 ساعته هم باشیم ( البته طی 10 سال آینده ! )
وقتی طرف میاد تاپیک میزنه میگه 100 مگ هاست میخوام ، پست میدن 100مگ هاست 10.000 تومان . یه هو چند تا تازه وارد میان پست میدن 1 گیگ هاست سالانه 10.000 تومان !
خوب طرف چی فکر می کنه ؟! الان میگه یعنی این هایی که دارن 100مگ رو 10 تومان میدن کلاهبردار هستن اون یه نفر منصف !
بعد که میگیره ماجرا دستش میاد و پشیمون میشه !
پی نوشت : یکی از سایت های نیازمندی ها ایران دوست بنده هست ، یک بار میخواست هاست عوض کن گفتم بیا از من بگیر ، گفت چقدر میدی ؟ گفتم 1 گیگ رو از ایران بهت میدم 170.000 تومان . گفت باشه ، رفت چند روز دیگه زنگ زد گفت 40 گیگ هاست از . . . . . گرفتم : 30 هزار تومان !!!!!! ( تازه اون هم از این هاست های مثلا نامحدود بوده بهش گفتن 40 گیگ !!!!!! ) گفتم ببین اگر این برات داستان نشد ! بعد از گذشت 3-4 ماه ! الان آپتایمش اومده روی 85% ! ماه پیش 3 روز داوون بوده !
-
تعداد تشکر ها ازalisc به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2011, 11:12
@ alisc :
حرفتن کاملاً متین ! :دی
آقا شما چرا جواب نامه من رو نمیدی ؟ ها ها ها ؟ :دی
کار مهمت دارم . لطفاً یاهو انلاین شو .
-