ادب !مشتری رو به گه خوردن نندازید !
بگذریم . پشتیبانی 24 ساعته یک امر عادی هست و خیلیا هستن که الان 24 ساعته ساپورت میدن . وقتی خودتون نمیتونید 24 ساعته ساپورت بدید ، فکر نکنید بقیه هم نمیتونن .
ادب !مشتری رو به گه خوردن نندازید !
بگذریم . پشتیبانی 24 ساعته یک امر عادی هست و خیلیا هستن که الان 24 ساعته ساپورت میدن . وقتی خودتون نمیتونید 24 ساعته ساپورت بدید ، فکر نکنید بقیه هم نمیتونن .
عجب شما پشتیبانی 24 ساعته دارید من امشب بیکارم ساعت 4 صبح زنگ می زنم ببینم واقعا 24 ساعته هست کارتون
----------------------
با این رقابت ها و قیمت های پایین مگه چقدر سود در میاد که پشتیبانی 24 ساعته بشه داد و اصلا آیا لازمه؟ بله اگر سرویس های ما قطع شده باشه کاری به موقع و زمانش نداریم و فورا مشکل را برطرف می کنیم
------------------
مگه بیمارستانه که پشتیبانی 24 ساعته بخواد فوق فوقش کاربر توی شب بخواد سرورش را ریست کنه که بهش پنل می دیم ریست کنه دیگه بقیه کار ها را صبح هم می شه انجام داد
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
امنیت یه چیز نسبی هست هیچ وقت نمی شه کاملا امن کرد
زرشک ! من هیچ ادعایی در 24 ساعته بودن پشتیبانی ندارم . فقط گفتم بعضی شرکت ها هستن که امکان همچین کاری دارن . البته تا همین پریروز از ساعت 12 شب تا 12 ظهر فرداش خودم آنلاین بودم و چون دیدم صرفه نداره برام ، این کار رو گذاشتم کنار . درسته ، برای ما نمی صرفه . اما برای خیلی های دیگه می صرفه .
خیر هیچ کجا پشتیبانی 24 ساعته نداره دقیقا مثل هاست نامحدود دروغه
این دو لینک زیر مربوط به هاست ایران هست می خوام این را بگم که اونی که ادعا نداره را هم ما گندش می کنیم و می گیم 24 ساعته هست http://up1.iranblog.com/images/95Untitled.png
http://up1.iranblog.com/images/1543645.png
بحث راجعه به هاست نامحدود شد که خوب شد نیما عزیز هم اشاره کردند که هاست نامحدود هم مثل پشتیبانی 24 ساعته دروغه !
شما دوست عزیزی که می فرمایی :
یه جا معرفی کنید که پشتیبانی 24 ساعته بده ! فقط 1 جا !
حالا خوبه خودتون میگید :
مطمئن باشید تو ایران نه تنها برای شما بلکه برای هیچکسی نمی صرفه !
آره اگر به بازار هاستینگ یه سروسامونی داده بشه ، شاید شاهد پشتیبانی 24 ساعته هم باشیم ( البته طی 10 سال آینده ! )
وقتی طرف میاد تاپیک میزنه میگه 100 مگ هاست میخوام ، پست میدن 100مگ هاست 10.000 تومان . یه هو چند تا تازه وارد میان پست میدن 1 گیگ هاست سالانه 10.000 تومان !
خوب طرف چی فکر می کنه ؟! الان میگه یعنی این هایی که دارن 100مگ رو 10 تومان میدن کلاهبردار هستن اون یه نفر منصف !
بعد که میگیره ماجرا دستش میاد و پشیمون میشه !
پی نوشت : یکی از سایت های نیازمندی ها ایران دوست بنده هست ، یک بار میخواست هاست عوض کن گفتم بیا از من بگیر ، گفت چقدر میدی ؟ گفتم 1 گیگ رو از ایران بهت میدم 170.000 تومان . گفت باشه ، رفت چند روز دیگه زنگ زد گفت 40 گیگ هاست از . . . . . گرفتم : 30 هزار تومان !!!!!! ( تازه اون هم از این هاست های مثلا نامحدود بوده بهش گفتن 40 گیگ !!!!!! ) گفتم ببین اگر این برات داستان نشد ! بعد از گذشت 3-4 ماه ! الان آپتایمش اومده روی 85% ! ماه پیش 3 روز داوون بوده !
به نظر من نسبت به باگهای روز نسبی نیست و بستگی به ادمین داره که چقدر آپدیت باشه
پشتیبانی خوب و امنیت بالا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)