به نظر من مهمترین چیز اینه که سرور به صورت کامل امن شده باشه و هک نشه
به نظر من مهمترین چیز اینه که سرور به صورت کامل امن شده باشه و هک نشه
عجب شما پشتیبانی 24 ساعته دارید من امشب بیکارم ساعت 4 صبح زنگ می زنم ببینم واقعا 24 ساعته هست کارتون
----------------------
با این رقابت ها و قیمت های پایین مگه چقدر سود در میاد که پشتیبانی 24 ساعته بشه داد و اصلا آیا لازمه؟ بله اگر سرویس های ما قطع شده باشه کاری به موقع و زمانش نداریم و فورا مشکل را برطرف می کنیم
------------------
مگه بیمارستانه که پشتیبانی 24 ساعته بخواد فوق فوقش کاربر توی شب بخواد سرورش را ریست کنه که بهش پنل می دیم ریست کنه دیگه بقیه کار ها را صبح هم می شه انجام داد
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
امنیت یه چیز نسبی هست هیچ وقت نمی شه کاملا امن کرد
زرشک ! من هیچ ادعایی در 24 ساعته بودن پشتیبانی ندارم . فقط گفتم بعضی شرکت ها هستن که امکان همچین کاری دارن . البته تا همین پریروز از ساعت 12 شب تا 12 ظهر فرداش خودم آنلاین بودم و چون دیدم صرفه نداره برام ، این کار رو گذاشتم کنار . درسته ، برای ما نمی صرفه . اما برای خیلی های دیگه می صرفه .
حالا خوبه منم گیر بدم ؟ :دیزرشک !
درسته .کلاً 24 ساعته توی ایران لازم نیست . به چز دیتاسنتر ها .
وگرنه یه شیر هاست میخواد چیکار که بشینه تا صبح ؟
مثلاً پرمیژن ست کنه یا اپلیکیشن استارت کنه ؟ خب اینو که یوزر بلد باشه با پنلش انجام میده !
حالا اینو بگزریم بچه ها :دی
الان کار به دعوا کشیده میشه .
خیر هیچ کجا پشتیبانی 24 ساعته نداره دقیقا مثل هاست نامحدود دروغه
این دو لینک زیر مربوط به هاست ایران هست می خوام این را بگم که اونی که ادعا نداره را هم ما گندش می کنیم و می گیم 24 ساعته هست http://up1.iranblog.com/images/95Untitled.png
http://up1.iranblog.com/images/1543645.png
البته ببینید .
یوزر پشتیبانی که میخواد توی یه رنجه .
یه سری کار هست . که زیاد مهم نیست .
مثلاً اگر سایت یه یوزر داون شه هیچ اتفاقی نمیافته !
فردا شرکت بهش 5 روز اضافه میده یارو کلی هم ذوق میکته .
اما اگر یه سرور یا یه روتر دون بشه ...
برا همینه .
بچه ها فکر نکنم استارتر نظرش این بوده باشه که سر یه موضوع کل بندازیم .
اینکه دارن یا ندارن فرقی نمیکنه . باید داشت . حالا نداشتیمم کمی بد هست ! همین !
بله حرف شما درسته اما مشکل از خودمون هست ببین کس هایی که سرور می فروشن اکثرا سرور ها را توی یه پنل می خرن به چند دلیل :1- راحتی خودشون 2- عدم مشکل در پرداخت 3- نماینده مستقیم نیستن4- پنل سرور را نمی دن که یکوقت مشتری نره پرداخت سرور را بده جای دیگه این دلایل باعث میشه که پنل دست مشتری ندن و وقتی که مشتری سرورش نیاز به ریست داره زنگ می زنه طرف می گه من سفرم 2 روز دیگه میام: این را خودم تجربه کردم
یا تا صبح ساعت 10 خودکشی می کنه تا این سرورش ریست بشه
-----
واقعا دلم می خواد این را بگم با این که به این تاپیک اصلا ربطی نداره متاسفانه ما ایرانی ها آدم های بدبختی هستیم از اون طرف تحریم هستیم از یه طرف دچار یه سری آدم های سود جو
-------
بهترین تجربه ای که من کسب کردم همیشه اگر سرور خواستید بگیرید یا پنل سرور را بگیرید و یا خودتون مستقیم خرید کنید بدید یکی هزینه را پرداخت کنه
پشتیبانی خوب و امنیت بالا
به نظر من نسبت به باگهای روز نسبی نیست و بستگی به ادمین داره که چقدر آپدیت باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)