man niyazi be in nadaram ke shoma mano taid konid ya na, doostani hastan ke karashun ro anjam dadam az 1£ ta 199$ va hamintor 299$pas niyazi be taide shoma nadaram. mamnoonam
man niyazi be in nadaram ke shoma mano taid konid ya na, doostani hastan ke karashun ro anjam dadam az 1£ ta 199$ va hamintor 299$pas niyazi be taide shoma nadaram. mamnoonam
ببخشید قصد جسارت ندارم این انجمن تاپیک زدید و بحث باز کردید اگر نیازی به مشتریان این انجمن نداشتید نباید اصلاً تاپیک ایجاد میشد .
بنده هم دنبال یه شرکت مطمئن هستم باهاشون کار کنم اما به عنوان یه کاربر که کل تاپیک رو خوندم بین دو راهی قرار گرفتم و مطمئناً کسی با شما دشمنی نداره دور هم جمع شدیم تا به یه نتیجه خوبی برسیم .
به عنوان یه کاربر به شخصه از این استدلال شما خوشم نیومد "ما مشتریان خاص خود را داریم و نیازی به تایید کسی نداریم" اینطوری باشه فردا یه تیکتی بزنیم و یه سوالی بکنیم و بگیم پول کجاست و ... لابد بر میگردید همان جمله بالایی رو تکرار می کنید .
دوست عزیز قصد بحث در این تایپیک رو ندارم!! بنا به خیلی دلایل خیلی بودن که حتی 1000$ و 2000$ پرداخت کرده بودن ولی بعداز یه مدت اینجا و خیلی جاهای دیگه تایپیک در موردشون زدند!!
بنده هم شما نخواستم تایید کنم! چون الان یکی از دوستان به من پ.خ داد که ایشون تایید میشن از نظر شما بنده هم پست قبلی رو دادم!
بازهم خدمتون عرض میکنم اگر دوست دارید اسم شرکتتون رو دوباره برام پ.خ کنید تا من استعالمم رو کامل انجام بدم. بعد همه کاربرای اینجا میتونن با خیال راحت باشما کارکنن!! این رو به حساب لطف بزارید نه چیز دیگه که براتون دارم انجام میدم که کار و اعتبار شما رو تایید کنم(من تایید نمیکنم، استعالمهایی که انجام میدم اینکار رو میکنن)
اگه هم نمیدید که خوب دیگه مشخصه
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)